N.Anitaa kérdése:
Szeretném kikérni a véleményeteket erről a tesztről, szerintetek pozitív?
2015. márc. 24. 16:54
2/15 anonim válasza:
Szerintem meg nincs jó helyen a második csík.
3/15 anonim válasza:
Élesebb képet esetleg nem tudnál csinálni? Így elég furcsa.
4/15 anonim válasza:
Érdekes, elég távol van egymástól a két csík...
5/15 A kérdező kommentje:
Ma elmentem a patikába hogy vegyek még egy tesztet,megmutattam a gyógyszerész hölgynek , megkérdeztem hogy ezt vehetem-e pozitiv tesztnek ,a válasza az volt hogy gratulál mert
ez minden féle képpen pozitív,nem véletlen van ott az a csik ..Akkor ezt most nem értem gondoljátok negativ volna?
2015. márc. 24. 17:13
6/15 anonim válasza:
Akárhogy meresztgetem a szemem én semmilyen csíkot nem látok a kontroll csíkon kívül, így azt sem látom, hogy jó helyen van-e.
8/15 anonim válasza:
Akinek szar monitora van, az lehet, nem látja, én teljesen tisztán látom a csíkot. Gratulálok! :)
10/15 anonim válasza:
AKi nem látja, az vegyen szemüveget, komolyan. Én látom, csak elég távol van egymástól a 2 csík, közelebb szokott lenni ahogy ezen pl [link]
Neked ott van, de távol, emiatt nem kizárt, hogy hibás a teszt, de szerintem inkább pozi. Azért enm árt, ha csinálsz még egyet, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!