Pattanasos borre mi valt be nektek legjobban?
Soha nem voltam pattanasos, de miota terhes vagyok borzaszto a helyzet. Az egesz arcom televan es a karjaim is. Nagyon csunya :(
Van barmi hatasos modszer ami kicsit szebbé tenné? Valami maszk? Vagy krem?
19.hetes kismama
Mivel ez hormonális változás semmi sem segít :S Ez egy állapot, majd szülés után elmúlik. Nekem konkrétan peteérés idejében és mensi idejében lesz tele 3 napra ragyával a fejem. Terhesen sajnos ez sokaknak ilyen :S
Lehet lesz akinek van bevált módszere ami egy picikét segít, de ne várj sok változás.. ezek hormonok amiken most nem lehet segíteni. Kitartás és boldog babavárást:)
37hkm
Átérzem :( Bár nekem a terhesség előtt is problémás volt a bőrőm, terhesség alatt nem használhatom a bőrgyógyász által felírt csodakrémeimet.
Én gondosan utánajártam az összetevőknek, mert terhesen tényleg nem szabad akármit a bőrünkre kenni. És így találtam a Vermix szárítókerékre: [link]
Az összetevői alapján ezt bátran használhatjuk mi is, és úgy tapasztalom, hogy egész jó nekem :)
Illetve ami még nekem nagyon bevált az a tehéntej elhagyása volt. Úgy érzem a terhesség okozza a pattanásokat, de a tehéntej csak fokozza. Nem mondom, hogy most hűűű de tiszta a bőrőm, de pár apró pattanásom van most, a régebbi gyulladtak helyett.
Nekem is igy volt az elejen, majd a 17-18. hettol elkazdett rendezodni.
En nem mertem ra semmit venykoteles akne elleni kremet hasznalni, pedig volt itthon, mert elotte is kuzdottem vele.
Bioderma sebium lemoso + tonik volt amit tovabbra is hasznaltam, azzal ugy kb karban tudtam tartani, de csak az ido segitett rajta.
Meg van remeny! Lehet neked is remdezodni fog!
35 hkm
Az első terhességemkor nekem is ez volt. Borzalmas volt, egyébként is fiatalabbnak tűnök a koromnál, de szülni úgy mentem, mint valami megesett kamaszlány - a szobatársak nem is hitték el, hogy 26 vagyok.
Én akkor kezdtem el tudatos lenni a bőrápolással, és így a második terhességemmel ilyen gondom nincs :).
Viszont van egy rossz hírem: egy maszk vagy egyetlen másik termék sem fog csodát tenni, hanem alapjaiban kell rutint változtatnod. Pl. illatosított és alkoholtartalmú arckencéknek menniük kell, mert azok csak tovább irritálják a gyulladt bőrt.
Kezdésnek ezeket az oldalakat ajánlom, innen tovább tudsz olvasni a témában:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!