Nektek mi vált be legjobban a pattanásos, miteszeres bőrre? És ti hogyan szoktátok ápolni az arcotokat?
Én házilag kezelem.
Pattira jó a méz+fahéj keverék is. Fél evőkanál fahéj és 1 evőkanál méz. Összekevered és fülltisztítóval felviszed a pattira, vagy bekened azt a részét az arcodnak, ahol szerinted kell. 10-15 perc után mosd le.
Almaecetes lemosó. Vattakoronggal mosd át vele az arcod. Fertőtlenít és nem is büdös!
Remélem segít! :)
Egyébként ha kence, én Clinique párti vagyok, a 3 lépéses program. Bár igaz drágább, de gazdaságosabb, és sokáig tart. Mármint hogy kiürüljön :)
Mitesszereket házilag kinyomkodom,miután 10ből 10 kozmetikus 1-et sem tűntetett el(csak úgy csinált)
(lábos felett gőzöltetem az arcom 10percig előtte és utána 15p alatt az összeset eltávolítom)
utána alkoholos bőrfertőtlenítő és hidratáló :)
smink miatt este sminkeltávolítás 3-4naponta pedig hidratálás
jáj én soha nem kennék fahéjat meg ecetet a fejemre, citromot már kentem, aszittem leszakad az arcom, azóta olvastam, hogy ezek tökre ártanak, csak az idióta női portálokon nyomatják ezeket a hülyeségeket.
ami az én jó tanácsom, nekem ez vált be:
arctisztítás napi kétszer, reggel este, gyengéd habzó arclemosóval (babylove ultra sensitive waschlotion)
bha hámlasztó heti 2-3-szor (2%, paulas choice), ez feloldja a mitesszereket, nyomkodni se kell, ha rendszeresen kenem
aha hámlasztó (8%, paulas choice), puhává és szép színűvé teszi a bőrt, halványítja a piros pattanás utáni foltokat
ha pattanásom van, arra akneroxid 5-öt kenek
plusz nappalra fényvédő minden nap, mert ezek mellett kötelező használni
esténként hidratálom illatmentes arckrémmel
ez így nagyon jó, azóta alig van pattanásom, ami kijön, az is mensi néni előtt, hormonok miatt, ezzel sajnos nem tudok még mit kezdeni. : (
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!