Hogyan lehet a hányást visszatartani?
Hanytal mar eletedben ?
Vissza tudtad tartani ?
Nalatod. A terhesseg alatti hanyas detto ugynolyan mint ha beteg vagy.
Hordj magadnál egy zacskót. Sokszor az is használ, ha tudod, hogy van hová illedelmesen. És tartsd magadnál azt a rágcsálni- vagy innivalót is, ami esetleg neked bevált (azt te tudod kitapasztalni, hogy a tej, a hideg kóla, a sós ropi, a gyömbéres víz, a magyaros kolbász vagy a citrom...stb. nálad a befutó.)
Egyébként meg ez egyedi, mert valaki hirtelen elhányja magát, csak mert jobbra nézett, és nem tudná visszatartani, más meg akárhány hétig egyfolytában émelyeg, mégsem hány egyszer sem, pedig folyton azt hiszi, hogy na most.
Háromszor hánytam utcán terhesen, és csak az egyik volt néptelen utca, a másik kettő forgalmas hely. Ha jönni akar, jönni is fog, nem tudsz mit csinálni, legfeljebb elvergődni valami félreeső zugba, de nekem se sikerült mindig.
Szatyor, zacskó, ilyesmi mindig legyen nálad, meg egy nagy rakás zsepi és víz, amivel öblíteni tudsz.
Utálatos helyzet, de ez van sajnos.
Épp az előbb jött rám, hidd el, nem lehet...pedig egészen eddig azt hittem nekem sikerülni fog. 😀
(7 hetes vagyok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!