Kismamák, van köztetek olyan, aki a 15-16. hétben is hány?
Én az 5. héttől kb a 17. hétig szörnyen rosszul voltam, minden nap hányás és 24 órában elviselhetetlen hányinger, plusz nagyon sok rossz dolog még. A 17. héttől a 21. hétig már nem voltam szörnyen rosszul, csak rosszul. Már nem hánytam minden nap, csak heti ötször. Most így majdnem 25 hetesen már csak heti kétszer van kb, a hányinger még mindig van, de már csak minimálisan. Szóval az 5. hét óta nem igazán volt olyan napom, amikor teljesen jól éreztem volna magam, de szerintem már nem is lesz, ez nekem megmarad a végéig. Nagyon furcsa lesz majd a szülés után "semmit" nem érezni, már annyira megszoktam, hogy mindig rosszul vagyok.
Szóval kitartást kívánok, sajnos ez egy olyan dolog, amire nincs gyógyszer, legalábbis én bármit is próbáltam ki, semmi sem segített.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!