Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 5 hetes terhes vaok, meddig...

5 hetes terhes vaok, meddig fogom erezni a hasamba azta erzest h "mindjart megjon"?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 20:25
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez elég változó, általában első hetekben érezni csak, de hallottam olyat akinél első 12 hétben végig kitartott.
2010. máj. 20. 20:26
 2/6 anonim ***** válasza:
szia, en 19hetes vagyok es neha meg elofordul nalam az a szuro erzes, de a doki szerint el fog majd mulva. de az elso 12 hetben rengetegszer ereztem,nem kell parazni miatta, no a mehed, nyulnak a szalagok, normalis dolog.viszont ha barnazol akkor doki.
2010. máj. 20. 20:49
 3/6 anonim ***** válasza:
A kifejezetten mensis érzés nekem mindig a 10-12. hétig tartott, utána már másképp "fájt".
2010. máj. 20. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
Én kb. a 10. hétig éreztem.Utána még előfordult ritkán, úgy hetente egyszer.Aztán teljesen megszűnt.Azt remélem tudod, hogy ez teljesen normális, és a terhesség velejárója.Növekszik a méhed, tágul, nyúlnak a szalagok.A méhednek fel kell készülnie arra a nem kis változásra, amin keresztül fog menni, fel kell készülnie a baba kihordására.Ezért van.
2010. máj. 21. 07:24
 5/6 anonim ***** válasza:

én is kb. a 11-12. hétig éreztem. de a magnézium is sokat segített.

gratulálok :-)

2010. máj. 21. 08:20
 6/6 anonim ***** válasza:

Először is gartulálok a picihez, én a 8-9. hétig éreztem aztán lassan elmúlt. Már 14 hetesek vagyunk és néha előjön. Növekszik a méhed és ez van akinél fájdalmat okoz. Amíg nem vérzel vagy barnázol sztem nincs baj:D

Jó babavárást

2010. máj. 21. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!