16hetesen ez normalis?
16 hetesen ez a legnormálisabb :D Első trimben én alig bírtam enni mert émelyegtem... második trimben ez változott, ráadásul a baba is elkezd nőni nagyobb ütemben és ezért a farkas éhség. Nálam ezek 2-3 napig tartottak aztán pár nap szünet. Akkor is igyekeztem nem két ember helyett enni :D De kb kaja után 5 perccel ugyan úgy éhes voltam.. Ezeket át kell vészelni, vagy rágni kell valami zöldséget :D Fejfájás meg a hülye időjárás miatt van... nekem soha életemben nem fájt a fejem csak most babásan... főleg a hidegfrontoknál... ez is elmúlt olyan 22-24. héttől. Erre meg az alvás a legjobb. Nem egyszerű, de ez most ilyen :)
Kitartás!
36hkm
Ugyan így voltam a 14. héttől. Hirtelen híztam is 2 kilót. Most 19 hetesen meg elég finnyás, étvágytalan vagyok. Egyél nyugodtan, csak arra kell figyelni, hogy ne edd túl magad.
Fejfájásra egy szem panadolt vagy benuront vehetsz be. Orvos mondta nekem is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!