Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16hetesen enyhe görcsök,...

Narancs223 kérdése:

16hetesen enyhe görcsök, normális?

Figyelt kérdés

Kíváncsi vagyok hogy ez normális e , a hasamnal oldalt néha fáj de enyhén., tudom hogy terhesség alatt szokott fájdogálni a pocak de ez nem múlik ezek szerint ?

Ti hogy vagytok vele kismamik?

2016. febr. 25. 04:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha magnéziumra és pihenésre sem múlik, akkor nézesd meg magad még ma. Én is így voltam 16 hetesen és csak az infúzió sesegített. Azóta sincs semmi problémám.

24 hkm

2016. febr. 25. 05:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Erre én is kíváncsi vagyok. Nekem a 15. hét második felében kezdett a hasamnál bal oldalt fájni. Mostanra, a 16. hétre elmúlt. Orvosnál nem voltam, mert így is két hetente néznek. Viszont elkezdtem jobban kenni a pocim, hátha az segít.
2016. febr. 25. 09:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem is fáj hetek óta, van,hogy a hüvelyembe nyilak bele, de tegnap egy pillanatra úgy benyilalt oldalt, hogy elejtettem a tálcát ami a kezemben volt.

De semmi extra, csak tágulnak az izomszalagok.

Magnerot tablettát szoktam elrágni panasz esetén kettőt, és az általában elmúlassza.

19 hkm

2016. febr. 25. 14:29
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a terhessegem kezdete ota nyilallik, faj, feszül, stb. a hasam oldalt es felül, de ha jobban odafigyelek, mindig erzem, hogy ezt a belgazok okozzak. Ez pedig termeszetes dolog, mert be van lassulva az emesztes a hormonok miatt. Ha a mehed fajna, az nem oldalt lenne szerintem, oldalra tolva a beleid vannak most (de ez csak az en velemenyem, en 14 hetes vagyok).
2016. febr. 25. 16:57
 5/6 A kérdező kommentje:
Igen az lenne rossz ha nem múlna el .. Csak időközönként jelentkezik , magnéziumot mostanába hébe hóba szedem lehet az a baj, kitartás mindenkinek!! :)
2016. febr. 25. 22:13
 6/6 anonim válasza:

Szia!

Ma én is ébredtem, enyhe görcsök, magnézium után elmúlt.

Szintén 16 hetes kiamama :)

2016. febr. 26. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!