Enyhe mensi szeru erzes 14 hetesen? Elsovel nem volt ilyen. Most nem tudom ez meddig normális? Vagy azonnal korhaz?
Figyelt kérdés
2016. jan. 15. 07:05
1/5 anonim válasza:
Hát ha csak enyhe nem lehet hogy keményedés? Én 12 hetes vagyok és magneb6ot szedek mert már volt h keményedett a hasam. Nem görcsölsz? Nem vérzel? Akkor sztem nincs gond de a dokidat felhívhatod.
2/5 A kérdező kommentje:
Verzes nincs. Hat olyan enyhe mensis gorcs. De nem is gorcs hanem az az állandó enyhe fajas. Magnéziumot meg nem szedek.
2016. jan. 15. 07:26
3/5 Elány válasza:
Ezekre kell a magnézium. Később egyre sűrűbb lesz és lehet erősebb. Megelőzésre is jo ha szeded. Van amikor én is elfelejtem és akkor jut eszembe amikor megint fáj...
18 hetes km
4/5 anonim válasza:
Én erre 16 hetesen figyeltem fel, húzódott nagyon az alhasam. Elmentem dokihoz, méhszáj minden oké volt, Magnosolvot ajánlotta. Azóta minden rendben.:) Azt mondta, szerinte vagy keményedés vagy a méhem nő.
Aztán volt egy eset 20 hetesen is, hogy görcsölt a hasam, nagy pánik, hogy szülök, de amint hazaértem, azonnal elkezdett belőlem alul-felül folyni a béltartalmam, szóval csak egy gyomorrontás volt.
Én bemennék ma az sztk-ba vagy kórházba, de én amúgy is aggódós vagyok.:)
32hkm
5/5 A kérdező kommentje:
Egyenlőre elmúlt. Figyelek. Remélem csak semmiseg. Magnéziumot auert vettem be.
2016. jan. 15. 09:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!