Normális az hogy 16hetesen folyton sírnék és szinte mindenen? Eddig nem volt semmi bajom ezért nem értem. Talán a hormonok?
szia!
Mikor annyi idős terhes voltam,mint Te most, még a reklámokon is képes voltam elbőgni magam.Bizza dolgoznak a hormonok. Ez egy természetes velejárója a terhességnek,ne ijedj meg,csak a környezete az ember lányának van h nehezen tolerálja.
4 hetes kisfiú anyukája
Szia
Bizony ahogy elottem is irtak a hormonok miatt van.Nekem is ez volt,es kb 2 honapja van,h jobb a helyzet,addig nekem is naponta volt sirhatnekom,es semmi nem volt jo amit a parom csinalt,de komolyan mondom semmi,meg az is megfordult a fejemben,h nem O az igazi,szoval nagyon durva volt a helyzet nalam is.Mara ez teljesen lecsillapodott,es rendebn van minden.
Hidd el elmuli ez a hulye allapot,es Te leszel a legboldogabb anyuka a vilagon!!
Nagyon boldog babavarast kivanok
37 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!