2011. jún.5. én volt az utolsó mensesem, nem nagyon értem h hány hetes terhes vagyok mert okt.5re kaptam idő pontot az Afp-re amit ugye 16hetesen végeznek, de hát akkor már majd nem 18h leszek nem?
Hmmm ez érdekes, mert most vagy 15 hetes elvileg azaz betöltött 16 a jövőhéten leszel, ami még sehol se október.
Biztos jól írták az adatokat? Ki adta az időpontot amúgy?
Szia! Elvileg akkor már 17+2. hetes leszel! Egyel korábbi héten nem tudsz elmenni? Én a jövő7en megyek, és 2 nappal vagyok "kisebb" mint te. 06.07-től számít a terhességem és ma 14+6 vagyok, holnap leszek kerek 15.
itt számold:
mondjuk az AFP csak kötelező, amúgy semmit nem ér. :S azért akkor is... ha csinálják akkor csinálhatnák rendesen. :s
Én is úgy néztem, hogy 15+1 hetes vagy...hmmm akkor 17+3 hetes leszel, tényleg kérdezz rá.
első vagyok. 17+2-n semmi értelme levenni...esetleg kapsz egy rossz eredményt és parázhatsz hetekig hónapokig holott semmi baja a babának-....
2 barátnőm is járt így és teljesen egészséges gyerekeik lettek.
Ez az a vizsgálat amit nem mindegy mikor csinálnak meg mert előbb meg később semmi értelme.
ajj. 2. vagyok.
ha 11 hetesen 12+3-ra hozta ki az orvos (nyilván a méretekből) akkor valószínű hamarabb fogant mint úgy nagy általánosságban. viszont akkor még jobban nem értem, mert akkor nem 17+2 leszel (mint a menstruációtól számítva) október 05-én, hanem +10 nap 18+5. (mit ahogy a doki számítaná) vagy már én nem jól számolok?
én már nem tudom de amit megadtatok kalkulátorokat ,a szerint is 15 hetes 1 napos vagyok most,és 25.én leszek 16hetes.az a baj hogy nekem február óta összevissza volt a mensesem és az utolsó mensesem is 41 napra jött meg.
emiatt már én sem értem mit számoljak a doki is mást mond mint a védőnő.akkor kit kérdezzek meg nem lehet e előrébb hozni a vérvételt.
Ha összevissza volt mensesed, akkor meg a 12 heti UH-t szokták alapul venni (elvileg azt mondják hogy a 20 hétig a magzatok egyformán fejlődnek max. pár mm eltérés van köztük, tehát ilyenkor még nem látszanak az egyes babák közötti méretbeli különbségek hogy nagy baba lesz e vagy mit örökölt a családból stb.)
Szóval én erősen jelezném vagy az orvosnak vagy a védőnőnek hogy ez így sehogy se jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!