Délelőtt pozitív volt a tesztem nem elso pisibol , most delutánra negatív?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban volt kémiai terhességem, ezekszerint most is az lesz? 10dpo
2 pozitiv teszt délelőtt
2 negativ délután ( de másfajta teszt) viszont ugyanugy 10es érzékenységű
2017. júl. 3. 17:39
41/44 anonim válasza:
20-as vagyok, mondtam én, hogy korai volt a tesztelés :D Nagyon gratulálok, jó egészséget :)
42/44 A kérdező kommentje:
Mért volt korai? Kimutatta mar 9.dpon.;) koszi
2017. júl. 5. 12:53
43/44 anonim válasza:
Azért volt korai tesztelni, mert ha vártál volna még pár napot, akkor nem kellett volna kérdést kiírni arról, hogy miért negatív délután a teszt, míg délelőtt meg pozitív. Nem hitted volna azt, hogy kémiai terhességről van szó, nem lettél volna bizonytalan. Mert akkor már tök mindegy lett volna, hogy mikor csinálsz tesztet, egyértelmű pozitív az érték.
44/44 A kérdező kommentje:
Most is izgulok. Volt sok-sok elozmeny. Es ma is csak 11 dpo! Szval van még izgulni valónk!:(
2017. júl. 5. 20:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!