Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Délelőtt pozitív volt a...

Délelőtt pozitív volt a tesztem nem elso pisibol , most delutánra negatív?

Figyelt kérdés

Múlt hónapban volt kémiai terhességem, ezekszerint most is az lesz? 10dpo

2 pozitiv teszt délelőtt

2 negativ délután ( de másfajta teszt) viszont ugyanugy 10es érzékenységű

2017. júl. 3. 17:39
1 2 3 4 5
 11/44 A kérdező kommentje:

Kozben en is linkelem !

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teher..

Nehezen tudsz mást tőlem!:)

Egyébkent meg mi a gondotok? Nem ertem.... ennyire unatkoztok vagy fáj h feltettem ezt a kerdest? Vagy talan az fáj h korán teszteltem.. mert érdekes h a GYK anyukái/ kismamái 80% mindenhova irja h ő a 9-12 dpon pozit tesztelt, de ha vki kiir egy ilyen kerdest, mint most én az levan termetve kb h mit képzel magárol, amiert koran tesztelt. Ez vicc.. ilyenkor hol vagytok koran tesztelok?:D mentek a csorda utan?

Komolyan az eszem megáll h kérdezni sem lehet ...:S

2017. júl. 3. 18:43
 12/44 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem csak korai, és megértelek én is ilyen vagyok. :) Drukkolok és írd majd meg mi lett. :)
 13/44 A kérdező kommentje:
Amúgy mennek a zöld kezek mert jót nevettem.😊😊😊😘😘😘
 14/44 A kérdező kommentje:
12# megírom privátban majd.:)) koszi!!
2017. júl. 3. 18:44
 15/44 A kérdező kommentje:
9# Te magadból indulsz ki? Vagy miert az jut eszedbe h toroltetnem? Ugyan mert toroltetném a SAJÁT kérdéseimet?:D akarhogy nézem nem logikus... Megsúgom.. ERRE VAN KITALÁLVA AZ OLDAL.:D
2017. júl. 3. 18:45
 16/44 anonim ***** válasza:
68%
Elég jó száradási, szürke csíkok azok, amit pozitívnak hittél. :(
2017. júl. 3. 18:46
 17/44 anonim ***** válasza:
83%
#12-es vagyok. Várom majd. :) Egyébként tényleg megbízható az a kazettás teszt, na drukkolok. :)
2017. júl. 3. 18:47
 18/44 A kérdező kommentje:

Az neked hol száradasi ? Meg mindig mindegyiken egyertelmu rozsaszin vonal van. Hulye nem vagyok 2 ev utan felismerem a teszteket. Mitöbb párom megerősítette ..;)

A szaradasi nem szines es nem ilyen élénk rózsaszín.:)

2017. júl. 3. 18:49
 19/44 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Es ha gondolod most is lefotózom az messze nem száradasi.☺☺😁😁

2017. júl. 3. 18:52
 20/44 anonim ***** válasza:
83%

A teszteken mintha lenne valami, de nagyon korán vagy, még a holnapid sem lesz erősebb. Megmutatom az én korai tesztjeim és látszik, hogy 13. dpo-n is igen csak szuggerálni kell :D

15. dpo-n mentem vérvételre 120as lett a hcg-m

Nekem nincs bajom a sok teszteléssel 7 év alatt én is lőttem párat ;) Mindenkinek a saját pénze és a saját lelki megnyugvása. Csak tapasztalatból mondom azt, hogy nem várt napjáig érdemes tesztelni.

Én azért teszteltem ilyen korán, mert már fura tüneteim voltak. Egyébként két nappal nem várt előtt kezdtem tesztelgetni mindig :)

[link]

Drukkolok!

2017. júl. 3. 19:02
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!