Délelőtt pozitív volt a tesztem nem elso pisibol , most delutánra negatív?
Figyelt kérdés
Múlt hónapban volt kémiai terhességem, ezekszerint most is az lesz? 10dpo
2 pozitiv teszt délelőtt
2 negativ délután ( de másfajta teszt) viszont ugyanugy 10es érzékenységű
2017. júl. 3. 17:39
31/44 A kérdező kommentje:
Hat engem az zavar h belinkel nekem ise isten tudja hany kerdést, amibol 1 az enyém es az nem is mai ha jól , gondolom magukból indulnak ki h így beszélnek velem és ilyeneket írnak.. kicsit fárasztóak ezek az unatkozó....ok...
2017. júl. 3. 19:54
32/44 A kérdező kommentje:
Egyébként ugy dontottem majd szerdán tesztelek. Holnap lefoglalom magam.:) igyis-úgyis ugyanaz lesz a vége :)
2017. júl. 3. 19:55
33/44 anonim válasza:
Az ilyen negatív,rosszakaró,irígy embereket nem tudom mi célból teremtette a Jó Isten?! 😬😡
Kérdező,drukkolok hogy pozitív legyen a teszted ☺
34/44 A kérdező kommentje:
Koszonom. A holnapot kibírom :) aztán meglátjuk.:) viszont ha szerdán negativ akk abbahagyom a progit 1 nappal elobb ugyis van h ra 2 napra jon meg.. legalabb mehet tovább a mokuskerék..
2017. júl. 3. 21:15
37/44 A kérdező kommentje:
Hát gondolom ez is szaradasi. :D mert sokan azt mondtak a rozsaszín csíkjaimra. De talan ez meggyozobb.:))
2017. júl. 5. 09:09
39/44 anonim válasza:
#12 vagyok. Tudtam én! Gratulálok!! :)
40/44 A kérdező kommentje:
Hihi. Koszi😊😊😘
2017. júl. 5. 10:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!