Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 15 hetes vagyok! Ártottam a...

15 hetes vagyok! Ártottam a babámnak ezzel?

Figyelt kérdés
Kedden csináltam rakott krumplit, ugye van benne tojás, ma is ettem belőle, és a többit már kidobtam! De viszont most nagyon lelkiismeret furdalásom lett hogy a tojástól lehet -e baja a babámnak? Ezért elmentem a wc.-re és kihánytam! Ne ítéljetek el, csak éhes voltam, és gusztusom jött rá! Most így is ártottam vele a picurnak? Köszi a válaszokat!
2010. máj. 20. 16:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
81%
El is felejtettem írni,hogy én meg penészes gofrit ettem a múltkor,és annyira megijedtem,hogy én is mentem egyből hányni.Engem is rémisztgettek mindennel.Szerintem sok kismama így van vele,mindenki félti a csepp babáját.
2010. máj. 20. 17:40
 22/25 A kérdező kommentje:
pontosan erről van szó!!!
2010. máj. 20. 18:26
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Azt lehet ésszel is... Nekem nem megy ilyen könnyen a hányás xD
2010. máj. 20. 20:39
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia!

Semmi baja nem lesz!!

Amúgy kaja ízén is érezted volna ha nem jó!

Nyers húst, tojást és nemes penészes sajtot nem szabad enni, minden mást ehetsz!

2010. máj. 20. 21:05
 25/25 anonim ***** válasza:

Semmi bajod nem lesz a tojástól, főleg aőtt és sült tojáastól, de attóla sok hülyeségtől, amit össze-vissza írnak a interneten, na attól, már lehet.

Én 2x voltam terhes, mindent ettem.

A másodikkal cukros voltam ott már szarabb volt, de csináltam még diabetikus tiramisut is.

2010. máj. 20. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!