15 hetes vagyok! Ártottam a babámnak ezzel?
Felejtsd el azt a tojást, nem ártottál a babádnak.
Ha valamivel ártottál, akkor az inkább az öklendezés.
Ne csinálj több ilyet.
Kedves hülyézős válaszoló!
Ha ilyen hamar felhúzod a véred a kérdéseken,akkor miért nem mész és vezeted le máshol a feszültségedet?
A kismama aggódik,és azért kérdez,mert választ szeretne kapni,nem hülyézést.
Köszi csajok!
17.05től : nem ilyen kommentárt vártam, én ne hülyézzél le ha nem ismersz! Irtam hogy kiméljetek ilyen buta szövegeketől, miért baj, az ha vki aggódik? Gondolom neked is van rengeteg aggódó kérdésed, amire kedvesen válaszoltak, és jol esett, ugyhogy ne ítélkezz mások felett, mert leheth, vmelyikre én is írhattam válasoltam kedvesen neked, csak te azt nem tudod!!!! Sajnos!!!
Nem, nincs aggódó kérdésem mert van józan eszem és mgbiztosságom. Odáig oké hogy félsz mert árt a tojás. De hogy kihányod ezért??? Meg hogy attól félsz leszedik a fejed mert tojást ettél? Hát ne haragudj ez már tényleg butaság, azért mert gyereked lesz még nem kell elveszíteni a józan eszed, erre nem lehet kedveset írni. Különben is látszik hogy te is az a fajta válaszoló vagy akinek az a jó válasz aki egyet ért vele/sajnálja/vígasztalja és nem az ami a tényeken alapul.
Ezer ilyen kérdés van ahol mindenki leírta hogy "manapság már semmit nem lehet enni meg inni, mert mindentől félnek"... És minden ember tudja hogy ez butaság és szinte az összes ételt megeheted. Én nem vagyok terhes mégis tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!