Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tünetek enyhülése?

Tünetek enyhülése?

Figyelt kérdés

11+1 hetes/napos vagyok ma, és már napok óta próbálom mondogatni a babának, hogy kicsit visszevehetne :D nagyon rosszul voltam eddig.

Az utóbbi pár napban enyhültek a tünetek, ma szinte alig van, bár a folyamatos hányinger helyett volt egy egyszeri, de heves, majdnem 'róka' :)

Szóval, ez így oké, igaz? Ha ilyenkor már enyhülnek?

Van már két gyerekem, de az a terhesség teljesen más volt, azért kérdezek :)

2017. júl. 3. 14:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem normális. Nekem már a 10. héten enyhültek a tünetek. Boldog babavárást! :-)

25 hkm

2017. júl. 3. 14:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Teljesen normális. Általában a 2. trimeszterre elmúlnak.
2017. júl. 3. 15:15
 3/4 anonim ***** válasza:

Az is normális, ha enyhül végképp, de még az is lehet, hogy azt hiszed jobb aztán visszatér bosszútállni, az is normális. Szinte minden normális, kivéve az, ha tényleg nagyon sokat hánysz és nem tudsz elegendő folyadékot sem benttartani és viszonylag normálisan étkezni.

Én a 20. hétre még mindig nem vagyok rajta túl, de az is igaz, hogy a borzalmak csúcsa a 7-11 hét közé esett, utána már valamelyest jobb lett, de ahányszor azt hittem végre elmúlt, utána tuti rosszul voltam másnap egész nap. :S Na meg mikor kora délután azt hittem, hogy jé ma milyen jól vagyok, aztán még délután újra rosszul lettem és lefekvésig azt hittem végem lesz.. :D

2017. júl. 3. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:

utolsó, hasonló... eddig olyan jól voltam erre most délutánra, estére megint kezdődik :D

remélem fiú, a lányokkal semmi bajom nem volt :D

2017. júl. 3. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!