Lassan 8. hetet töltöm és tegnap óta hirtelen elmúltak a terhességi t üneteim! Ez mindenképpen bajt jelent?
Miért lenne baj???
Nem értem mi ez a nagy aggodalom mindenhol, ez többet árt.
Nekem semmi tünetrm nem volt a 9 hónap alatt mégis van egy teljesen egészséges kislányom.
Én a 6.héttől kezdtem a rosszulléteket, aztán a 10. héten két egész napig SEMMI bajom nem volt...na de a harmadik napra mindenféle rosszullét visszajött. Most vagyok a 12. hét végén és bár már nem folyamatosan, de rosszul vagyok még mindig.
Úgyhogy ne aggódj, vagy nálad is lesz pár nap pihi vagy valóban szerencsés vagy és már nem jönnek vissza ezek a kellemetlen tünetek.
Nekem is van, hogy 2-3 napig semmi tünet, de aztán eddig mindig visszajött. Furcsa, az első terhességnél folyamatosan rosszul voltam.
Vetélésnél sem ürül ki egycsapásra a HCG a szervezetből, tehát nem hirtelen szűnnek meg a tünetek. Legalábbis nem lehet bajra következtetni ennyiből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!