Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan 8. hetet töltöm és...

Lassan 8. hetet töltöm és tegnap óta hirtelen elmúltak a terhességi t üneteim! Ez mindenképpen bajt jelent?

Figyelt kérdés
5. héttől kezdve émelyegtem egész nap és enni sem tudtam. De ez egycsapásra elmúlt és tegnap óta teljesen jól vagyok. Olyan hirtelen ez a változás. 7 hetes UH-n minden oké volt, szívverés is volt. Tudom hogy egy idő után elmúlnak a tünetek, na de ilyen korán...? Ez biztos rosszat jelent? Aki már tapasztalt hasonlót ossza meg lécci!

#elmúlás #terhességi tünetek enyhülése
2014. okt. 3. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
En azt mondanam orulj neki, h elmult:-). Nekem az elso naptol kezdve semmi tunetem nem volt, megis minden rendben ment vegig, ne aggodj, az tobbet art :-)! boldog babavarast!
2014. okt. 3. 13:40
 2/8 A kérdező kommentje:
Igen de az teljesen más ha valakinél egyáltalán nem voltak tünetei, meg ha valakinél -mint nekem- eddig nagyon erősek voltak és egycsapásra elmúltak.
2014. okt. 3. 13:42
 3/8 anonim ***** válasza:
0%

Miért lenne baj???

Nem értem mi ez a nagy aggodalom mindenhol, ez többet árt.

Nekem semmi tünetrm nem volt a 9 hónap alatt mégis van egy teljesen egészséges kislányom.

2014. okt. 3. 13:44
 4/8 anonim ***** válasza:
Felkészítelek, hogy olyan is van, hogy 3 napig minden királyság, majd inden kezdődik elölről. :)
2014. okt. 3. 13:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Még annyi, hogy igaza van a kérdezőnek: nem ugyan az, ha sosem volt tünet, mintha hirtelen megszűnik.
2014. okt. 3. 13:51
 6/8 anonim ***** válasza:

Én a 6.héttől kezdtem a rosszulléteket, aztán a 10. héten két egész napig SEMMI bajom nem volt...na de a harmadik napra mindenféle rosszullét visszajött. Most vagyok a 12. hét végén és bár már nem folyamatosan, de rosszul vagyok még mindig.

Úgyhogy ne aggódj, vagy nálad is lesz pár nap pihi vagy valóban szerencsés vagy és már nem jönnek vissza ezek a kellemetlen tünetek.

2014. okt. 3. 13:59
 7/8 anonim ***** válasza:
Rendben, akkor ne haragudjatok h meg akartam nyugtatni a kerdezot, mert feleslegesen aggodik, es az tobbet art a babanak..
2014. okt. 3. 14:06
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem is van, hogy 2-3 napig semmi tünet, de aztán eddig mindig visszajött. Furcsa, az első terhességnél folyamatosan rosszul voltam.

Vetélésnél sem ürül ki egycsapásra a HCG a szervezetből, tehát nem hirtelen szűnnek meg a tünetek. Legalábbis nem lehet bajra következtetni ennyiből.

2014. okt. 3. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!