Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Baj lehet vagy csak a baba...

Baj lehet vagy csak a baba megnyomott valamit?

Figyelt kérdés
Pár napja néha elkezd szúrni a jobb oldalam alul, mintha peteérés lenne de ugye az nem lehet. Leülök vagy fekszem akkor nem is érzem de ha megyek szinte olyan mintha késsel szurkálnának. Egy idő után elmúlik. Mitől lehet, menjek be megnézetni? Vagy csak a baba megnyom ráfekszik valamimre?
2010. máj. 20. 14:12
 1/7 anonim ***** válasza:
Mennyi idős vagy? (mármint terhes :o)
2010. máj. 20. 14:16
 2/7 A kérdező kommentje:
22 hetes
2010. máj. 20. 14:17
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem sima szélgörcs, ez előfordulhat terhesség alatt és hasonlóak a fájdalmak a peteéréshez.
2010. máj. 20. 14:19
 4/7 A kérdező kommentje:
Volt valakinek ilyen?
2010. máj. 20. 14:22
 5/7 anonim ***** válasza:

Lehet valami ideg, amit megnyom a baba, bár ahhoz egy picit még korainak tűnik.

Nekem van miómám a méhemen, az egyik terhességem alkalmával volt egy két napig tartó hasgörcsöm, de nem tudták rábizonyítani, hogy attól volt, 4 orvos vizsgált, és senki nem tudta mitől van. Mondjuk én felegyenesedni nem tudtam azalatt a két nap alatt, aztán ahogy jött, úgy ment. Soha többet nem fordult elő, és egészséges babám született.

Szerintem ha nem nagyon kellemetlen, vagy kibírhatatlan, akkor említsd meg az orvosodnak, amikor legközelebb mész, ha viszont bármi rosszabbodna, vagy akár csak nagyon nyugtalanít, akkor keresd fel az orvost.

2010. máj. 20. 14:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem volt, többször mentem be hogy biztos vakbél, de szerencsére soha nem az volt.

Aztán mostanra kicsit enyhülni érzem.

2010. máj. 20. 15:49
 7/7 A kérdező kommentje:

Voltunk dokinál, nem látott semmit. Baba hál Istennek jól van nincs hematóma, méhszáj zárt. Nem tudta mitől azt mondta nyomhat valamit a fejével. remélem nincs gond.

Köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 20. 17:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!