Milyen terhesvitamint szedtek kismamák?
Nekem a dokim a Trimeszter nevű vitaminra esküszik, csak az elég nehezen lenyelhető. Szedtem már Ladeevit-et (jó, mert van benne omega 3), az első trimeszterben Femibiont (ez kicsit enyhítette első trimeszteres kismamaként délután rámtörő fáradtságot), és szoptatás alatt Gravidát (sokmindent tartalmaz, ami jó, mert egy pici baba mellett segítség nélkül nagyon nem volt időm arra, hogy megválogassam, mit egyek, és elvileg úgy fejlesztették ki, hogy kifejezetten a magyar anyák igényeihez igazodjon). Úgy vagyok vele most is, mint az első babánál, hogy hallgatok az orvosomra, de van amikor egyszerűen képtelen vagyok lenyelni azt a 2 nagy száraz tabit, akkor jön a Femibion.
Elég népszerű az Elevit is, (mostmár ha jól láttam abból is van trimeszterenként eltérő összetételű), de nekem valamiért nem szimpi. A Ceizel-féle pedig alig tartalmaz valamit. Szóval szerintem azt akkor érdemes, ha a táplálkozásban nagyon penge vagy. Úgy vagyok vele, inkább több dolog legyen benne, amiből pár felesleges, minthogy kimaradjon egy olyan összetevő, amire pedig szükségem lenne nekem vagy a babámnak. Ja és MAGNÉZIUMOT (Magnerot, Magnesium Sandoz pezsgőtabletta) már az elejétől szedtem - bár a dokim nem mondta külön, de ha csak a terhesvitamint szedtem, húzgálta a görcs a vádlim + feszült a hasam.
Ovantot ajánlom nagyon szuper es nincs horrorára
Trimeszter is nagyob jo. Es konnyen ketté lehet törni.. :)
Aha, kedves válaszoló aki a Czeizelt írta.. .
Tehát akkor szerinted a Czeizel professzor által kifejlesztett vitaninból olyan anyag hiányozhat, amire várandósság alatt neked vagy a babádnak szüksége lenne.. Ez igen 😀🤦♂️
Tudtad, hogy genetikus és magzati diagnoszta is volt???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!