Milyen terhesvitamint szedtek kismamák?
Figyelt kérdés
2017. jún. 30. 19:59
1/13 anonim válasza:
Elevittel kezdtem, 1-2 honappal teherbeesés elott is szedtem már de csak 2-3 naponta 1 szemet.
Mikor pozit teszteltem még volt 1 havi adagom, utana Ovantot szedtem 23.hetes korig utana heti 2 szemet szedtem csak belole.
3/13 Theressita válasza:
Nekem is Femibiont javasolt a doki.
4/13 anonim válasza:
Femibiom melle majd lehet kell vasat szednetek. Én ugy jártam. De vereredmény ugyis kimutatja ha hiányotok van!:)
5/13 anonim válasza:
Elsővel elevit plust, székrekedés, állandó émelygés, hányinger jött mellette.
Másodikkal most a femibiont, semmi panaszom lekopogom, normális az anyagcserém, eddig nincs rosszullét, csak némi kósza szédülés, de a gyomrom egyáltalán nem rossz. (bár gondolom minden terhességünk más) Meg vagyok elégedve a femibionnal!
7/13 anonim válasza:
Elevit plus-sal nekem is ez volt. De az elevit komplex-el nem.:)
8/13 anonim válasza:
Femibion, Magnerot, 24. héttől pluszba vas (Martofel fol)
Ebben az esetben viszont figyelni kell rá, hogy a magnéziumot ne egy időben szedd a többivel, mert gátolják egymás felszívódását :)
10/13 anonim válasza:
Gravida. Nekem az első terhességemnél és most sincs vele problémám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!