Működött a terhességi teszt?
Figyelt kérdés
Csináltam terhességi tesztet, de szerintem valamit elronthattam, mert ahogy megcsináltam rögtön kijött a nem terhes vonal. Én úgy tudom, hogy később kellene látszódnia nem pedig rögtön akármi is az eredmény. Az eredmény nem változott semmit 5 perc után sem.De viszont ha meg elméletileg rosszul csináltam volna meg akkor az a vonal jön ki hogy érvénytelen. Akkor most valósnak vehetem az eredményt vagy nem?Gyógyszert szedek, szedtem antibiotikumot is de az idő alatt nem volt szex amíg szedtem meg utána pár napig. A mensim megjött pontosan úgy ahogy szokott, csak másfél nappal rövidebb volt.2010. máj. 20. 12:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem jól csináltad, működött a teszt. De ha nem vagy biztos benne, csinálj még egyet.
2/4 anonim válasza:
szerintem sem rontottad el.valószinűleg nem vagy terhes.
3/4 anonim válasza:
jó a teszt!! ahogy szívódik a pisid a tesztcsíkon, úgy kell előjönnie rögtön a tesztvonalnak és ha terhes lennél akkor utána a terhességet jelző vonalnak. jól csináltad, csak nem vagy terhes. ennyire egyszerű!
4/4 anonim válasza:
Jó volt a teszt, nekem a nemterhes csík, vagyis a kontrollcsík mindig egyből megjelent, amikor átfolyt rajta a vizelet. A második csík, vagyis a terhes csík jelenik meg kicsit később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!