S. O. S! 13 hetes terhes vagyok. A rosszullétek megvannak. Csak most észrevettem, hogy a melleim nincsenek ugymond megkeményülve és kevésbé érzékenyek. Ez nagy bajt jelent?
Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 11:17
1/8 anonim válasza:
Az egy idő után elmúlik. Szerintem nem baj
2/8 anonim válasza:
dehogy baj!! minden terhesség más, mások a tünetek, stb. nem kötelező a mellfeszülés. Semmi gond nincs ezzel, nyugi
3/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.csak eddig olyan érzékenyek voltak,és ez miatt ijedtem meg.most már akkor megnyugodtam:)
2010. máj. 20. 11:24
4/8 anonim válasza:
Neeeeem baj, nekem pl egyáltalán nem voltak érzékenyek se
24 hetes km
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm nektek.és ti hogy érzitek magatokat?mekkora a pocitok már?rajtam még nem látni semmit:((ez miatt is aggódok picit.
2010. máj. 20. 11:39
6/8 anonim válasza:
Szia! nyugi a mellfeszülés-keményedés is egy olyan dolog, hogy van akinél ilyen van akinél olyan, ez nem "kötelező" terhes tünet :)) nekem mai napig is csak 2 oldalt fájnak a melleim, de csak enyhén és semmit sem nőttek :) a rosszulléteim meg a 14.hét közepe tájékán teljesen elmúltak hála égnek :) Szóval ne aggódj, biztosan nincs semmi baj, és a pocid miatt se aggódj, mert ha első babás vagy lehet majd csak a 20.héttől kezd el igazán látszódni és ez is teljesen normális! :)
19h km
7/8 anonim válasza:
11:48 vagyok, azt elfejeltettem írni, hogy nekem így 19 hetesen még mindig olyan a pocim mintha csak jól bekajáltam volna :))
8/8 A kérdező kommentje:
2. terhességem az első lány lett,ő már 4 éves.most is kiscsajost szeretnék,nagyon bízok benne hogy az lesz:)szurkoljatok.jó baba várást és egészséget nektek:)))
2010. máj. 20. 12:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!