8 hetes terhes vagyok. A nestle teljesen szensavmentes vizet iszom, de megfajdul tole a hasam. Most kiprobaltam a jana baba vizet, de sajnos ett is megfajdul a hasam. Mit kellene tennem?
Terhességem elején én sem bírtam meginni a síma vizet.
Egyszerűen hánytam tőle.
Citromot tekertem bele. Vagy ittam a szénsavasat. 2 trimeszterre a szénsavasra nem bírtam ránézni sem, csak a szűrt csapvizet ittam.
Próbáld citrommal, gyümölcsökkel turbózni a vizet vagy készíts otthon gyümilevet, turmixokat. Kitapasztalod mi a jó Neked.
Annyi csak, hogy ne aggódd túl a dolgot, mert most legalább érzed h mi nem jó Neked s változtatsz...de amikor majd szoptatni fogsz...akkor majd tényleg meg kell válogasd mit és mikor eszel iszol és figyelned kell kisbabád minden jelzését ezzel kapcsolatban. Na az nehezebb lesz 1000szer.
Boldog babavárást. Élvezd ki!
Megértelek. Én mindig a munkahelyen lévő ballonos vizet ittam (évekig). Mikor terhes lettem, akkor nem bírtam. Ha megittam, akkor diszkomfort érzésem lett, fájdogált a gyomrom tőle. Pedig ugyanaz a víz volt. Sőt teaként sem volt jó.
Én otthonról vittem a vizet (csapvíz) vagy vettem bolti ásványvizet (találd meg, ami jó neked). Én még annyit csináltam, hogy 100%-os gyümölcslevet nagyon felhígítottam és úgy volt íze, de nem csupa cukor volt.,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!