Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kecskeméten a Biospa-ban...

Kecskeméten a Biospa-ban csináltatott valaki 4D-t? Meg volt vele elégedve?

Figyelt kérdés
2010. máj. 20. 08:26
 1/4 anonim ***** válasza:
Én Kecskeméten voltam 4d-n, de nem tudom már a hely nevét, mert elég messze lakunk onnan. A felvételt visszanéztem, de annyi van rajta, hogy 4d UH diagnosztika Kecskemét. Ha ez egy kis utcában lévő épület, pici váróval, ahova lépcsőn kell felmenni, akkor tudok véleményt írni...
2010. máj. 28. 17:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ez lesz az, amit írsz. Ha jól tudom ,akkor a városközpontban van, a Piaristák terén, a könyvtár mellett!
2010. máj. 29. 13:32
 3/4 anonim ***** válasza:

Közben előkerestem a papírokat, nem itt voltunk, hanem itt: [link]

Azért leírom a tapasztalatom: Nemes dokinál voltunk. Igaz ami igaz, nagyon mogorva és kegyetlenül őszinte ember.

Nekünk az volt a második 4D-nk és itt vette észre, hogy a kislányom nem fér el a pocimban és befordítja a lábiját. Kegyetlenül őszinte volt, viszont a ránk szánt időt nem nézte és bőven túllépte azt... Később senki sem vette észre ezt az ún. rendellenességet, szóval ha ő akkor nem mondja, akkor nem is tűnik fel senkinek. Így viszont felvittük Pestre és egy rövid ideig sínt kellett viselnie, de 100 %-osan rendbejött. Szóval a másik 4d-hez képest /azt Gyöngyösön csináltattuk/ sokkal, de sokkal alaposabban megnézte a picit! A modora viszont hagy némi kívánnivalót maga után... Ha lenne újabb gyerkőc, én biztos, hogy oda mennék vissza!!!

2010. máj. 30. 10:49
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszod!
2010. máj. 31. 05:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!