Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkorát ártok a babának egy...

Mekkorát ártok a babának egy szem xanaxal?

Figyelt kérdés
holnap fogorvoshoz megyek mert ma eltört a fogam és semmitöl nbem félek annyira mint a fogorvostol.. de semmi károsat nem vettem be eddig, ezt is csak most az egyszer. 31 hetes vagyok.
2010. máj. 19. 21:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
46%

"de semmi károsat nem vettem be eddig, ezt is csak most az egyszer."

Ne pattogjál,akkor tanulj meg írni,mert ebből a mondatból nem az jön le,hogy még nem vetted be.

2010. máj. 19. 22:23
 12/22 A kérdező kommentje:

Nem pattogok, igazad van félreérthetö voltam, de zat beismerhetnéd hogy ez 1 elirás, a többiek mocskos lehurrogása mellett..

most már azért se veszek be gyogyszert majd rátok gondolok a fogorvosi székben.. köszi.......... nincs több komment.

2010. máj. 19. 22:39
 13/22 anonim ***** válasza:
79%

Ne vedd bántásnak,nem rosszindulatból hurrogtak le,csak jót akarnak Nektek,hogy ne csinálj hülyeséget! :) És látod valamennyire hatásos,ha már azt írod,hogy nem veszed be... :)

Én szorítok Neked holnap,és drukkolok,hogy ne legyen semmi gond! :)

Utolsó voltam

2010. máj. 19. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
73%

Én sem értem, h mi rosszat írtam azzal, hogy fogdokit kéne másikat keresned, nem pedig efféle módszerekhez nyúlni....

De ha holnap, mikor túlélted az egészet, elolvasod a kommentjeidet, akkor már talán másképp látod mindenki válaszát...

2010. máj. 19. 23:06
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

Szia!

Ha ennyire stresszeled magad az se jó. Na nem mintha a xanax jobb lenne. Ha muszáj lenyugtatnod magad valamivel vegyél be inkább homeopátiás nyugtatót, azzal biztosan nem ártasz, mert nem gyógyszer, viszont nagyon jól használ, és a homeopátiás szereket lehet szedni terhesen is. Én a sedatif pc-t ismerem, de olvass utána kicsit, mert vannak más homeo-s nyugtatók is.

Egy másik alternatíva a citromfű tea, az is nyugtató hatású...bár ennek azért nézz utána, hogy lehet-e inni, mert nem vagyok benne biztos.

Lényeg, hogy ha ennyire félsz, inkább próbálkozz valami alternatív - nem gyógyszeres - megoldással, és igaza van egy korábbi hozzászólónak, keress egy jó fogorvost, akinél nem kell rettegned. Lehet, hogy tényleg nem olcsó, de megéri...

Kitartást a kezeléshez, ne félj, biztos hamar túl leszel rajta, és nem is fogsz érezni semmit! :)

2010. máj. 20. 08:38
 16/22 anonim ***** válasza:
52%
Sziasztok!!Én képzeljétek el olyan fostos vagyok a fogorvostól,hogy inkább kinlódom magamnak.Amikor már nagyon nem birom pálinkával zsibbasztom el!!Aztán persze kiköpöm.Életembe meg nem ittam.Tudom,sokáig nem huzhatom de nagyon fosok tőle.
2010. máj. 20. 09:29
 17/22 anonim ***** válasza:

szia

egy szem xanaxtól semmi baja nem lesz.

nekem a terhesség közepén a görcsök miatt seduxent kellett szednem,és ORVOS utasította! lehet, hogy inkább azt kellene bevenned.

de a sedítif pc-ből két szem is elálmosít egyébként, és ez homeopátiás.

2010. máj. 20. 09:38
 18/22 A kérdező kommentje:
Sziasztok köszönöm az utolso pár válaszolonak a biztatást, én azt hiszem nálam jobban senki nem fél, régen én is halogattam meg gyogyszereket szedtem vártam hogy elmuljon, a párom bezzeg bátor, mindig egyböl elmegy. én most egy uj dokihoz megyek akit ö ajánlott, mert már sokkal megjártam. szoritsatok. délre megyek, remélem nem kell orákat várnom, majd irok hogy mi van..
2010. máj. 20. 10:40
 19/22 anonim ***** válasza:
Ne legyél felelőtlen.Nem bántani akarlak,mert megértelek én is félek a fogdokitól.De!!Gyógyszergyárban dolgozom,ahol mi gyártjuk a sanax "ikertesóját"Tudom mi van benne.Lehet 1 szemtől nem lenne baja a babádnak,de inkább ne kockáztass.
2010. máj. 20. 12:03
 20/22 A kérdező kommentje:
Tul vagyok a fogdokin, legközelebb már nem fogok félni mert nagyon normális volt és szép is lett a fogam és csak kicsit fájt. fél xanax lecsuszott, de többször nem veszek be, mert jo élményem lett a fogdokrol most:)) ksözi azért. én meg korházban dolgozom, és ez volt az elsö és utolso hogy gyogyszert vettem be a terhesség alatt:)
2010. máj. 20. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!