Mekkorát ártok a babának egy szem xanaxal?
"de semmi károsat nem vettem be eddig, ezt is csak most az egyszer."
Ne pattogjál,akkor tanulj meg írni,mert ebből a mondatból nem az jön le,hogy még nem vetted be.
Nem pattogok, igazad van félreérthetö voltam, de zat beismerhetnéd hogy ez 1 elirás, a többiek mocskos lehurrogása mellett..
most már azért se veszek be gyogyszert majd rátok gondolok a fogorvosi székben.. köszi.......... nincs több komment.
Ne vedd bántásnak,nem rosszindulatból hurrogtak le,csak jót akarnak Nektek,hogy ne csinálj hülyeséget! :) És látod valamennyire hatásos,ha már azt írod,hogy nem veszed be... :)
Én szorítok Neked holnap,és drukkolok,hogy ne legyen semmi gond! :)
Utolsó voltam
Én sem értem, h mi rosszat írtam azzal, hogy fogdokit kéne másikat keresned, nem pedig efféle módszerekhez nyúlni....
De ha holnap, mikor túlélted az egészet, elolvasod a kommentjeidet, akkor már talán másképp látod mindenki válaszát...
Szia!
Ha ennyire stresszeled magad az se jó. Na nem mintha a xanax jobb lenne. Ha muszáj lenyugtatnod magad valamivel vegyél be inkább homeopátiás nyugtatót, azzal biztosan nem ártasz, mert nem gyógyszer, viszont nagyon jól használ, és a homeopátiás szereket lehet szedni terhesen is. Én a sedatif pc-t ismerem, de olvass utána kicsit, mert vannak más homeo-s nyugtatók is.
Egy másik alternatíva a citromfű tea, az is nyugtató hatású...bár ennek azért nézz utána, hogy lehet-e inni, mert nem vagyok benne biztos.
Lényeg, hogy ha ennyire félsz, inkább próbálkozz valami alternatív - nem gyógyszeres - megoldással, és igaza van egy korábbi hozzászólónak, keress egy jó fogorvost, akinél nem kell rettegned. Lehet, hogy tényleg nem olcsó, de megéri...
Kitartást a kezeléshez, ne félj, biztos hamar túl leszel rajta, és nem is fogsz érezni semmit! :)
szia
egy szem xanaxtól semmi baja nem lesz.
nekem a terhesség közepén a görcsök miatt seduxent kellett szednem,és ORVOS utasította! lehet, hogy inkább azt kellene bevenned.
de a sedítif pc-ből két szem is elálmosít egyébként, és ez homeopátiás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!