Mekkorát ártok a babának egy szem xanaxal?
Elkábul tőle a baba is. De ugye tudod, hogy hülye megoldást választottál? AZ igazi az lett volna, ha elmész egy dokihoz, akinél semmit nem érzel! Javaslom az ilyet, bár az mindig pénzes. Nekem a 26. héten 4-szer gyökérkezelt, tömött, stb, a székben szó szerint elaludtam, annyira semmit nem éreztem, mindig akkor ébredtem fel, mikor szólt, hogy nagyobbra nyissam a számat, mert így nem tud hozzáférni a fogamhoz. :) Igaz, megsínylette a pénztárcám, de se a félelem, se a fájdalom okozta stresszel így nem ártottam a babámnak. Míg a Xanax még felnőtt embernek is megfontolandó, nem egy bébinek. :(
Legalább a legkisebből vettél be? 0,25-öst?
38 hetes km
Szia
Van egy páciensünk, aki most 8 hónapos terhes. Reggel és este 0,25-ös xanaxot szed. Súlyos pánikbeteg és depressziós. A 4. hónap óta szedi ezt a gyógyszert és más antidepresszánsokat is. Nyugodj meg, semmit nem ártottál a babának. A kismamák, kb 80-10 fajta gyógyszert nem szedhetnek abszolút mind epilepsziára és egyéb ilyen típusú betegség kezelésére való. Butaság, hogy elkábul a baba.Ne idegeskedj, de persze nem szabad bekapkodni ész nélkül akármilyen gyógyszert.
22:04-nek köszönöm.. a többieknek: még nem vettem be, lehet nem is fogom, csak gondoltam rá mert nagyon pánikolok , amugy nem kioktatást kértem, és lecseszni se kellne olyanért amit még meg sem tettem.jo tudni hogy ez az oldal ezért jött létre, legközelebb én is irjak ilyen szar válaszokat? de nem pontozok le senkit,.
amugy ha valaki ismer, az tudja hogy soha semmivel nem ártanék a babámnak. de biztos nektek is van olyan amitöl nagyon nagyon féltek. nekem ez a fogorvos.
köszi, nem kell több válasz.(ilyen nem kell)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!