Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mekkorát ártok a babának egy...

Mekkorát ártok a babának egy szem xanaxal?

Figyelt kérdés
holnap fogorvoshoz megyek mert ma eltört a fogam és semmitöl nbem félek annyira mint a fogorvostol.. de semmi károsat nem vettem be eddig, ezt is csak most az egyszer. 31 hetes vagyok.
2010. máj. 19. 21:47
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
28%
Ne haragudj,de nagyon hülye vagy!
2010. máj. 19. 21:49
 2/22 anonim ***** válasza:
45%
Én már felnőtt vagyok, de nem merek bevenni xanaxot! Bízzál nagyon, hogy nem lett baj, és amíg terhes vagy SOHA,EGY SZEM GYÓGYSZERT SE vegyél be, amit nem engedett az orvos!!
2010. máj. 19. 21:55
 3/22 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem attól jobban félhettél volna,hogy ártasz a babának...
2010. máj. 19. 21:57
 4/22 anonim ***** válasza:
44%

Elkábul tőle a baba is. De ugye tudod, hogy hülye megoldást választottál? AZ igazi az lett volna, ha elmész egy dokihoz, akinél semmit nem érzel! Javaslom az ilyet, bár az mindig pénzes. Nekem a 26. héten 4-szer gyökérkezelt, tömött, stb, a székben szó szerint elaludtam, annyira semmit nem éreztem, mindig akkor ébredtem fel, mikor szólt, hogy nagyobbra nyissam a számat, mert így nem tud hozzáférni a fogamhoz. :) Igaz, megsínylette a pénztárcám, de se a félelem, se a fájdalom okozta stresszel így nem ártottam a babámnak. Míg a Xanax még felnőtt embernek is megfontolandó, nem egy bébinek. :(

Legalább a legkisebből vettél be? 0,25-öst?

38 hetes km

2010. máj. 19. 21:57
 5/22 anonim ***** válasza:
59%
Inkább ittál volna 2 dl bort!
2010. máj. 19. 21:58
 6/22 anonim ***** válasza:
44%
De most komolyan!Miért félsz ennyire a fogorvostól!?Elmész egy jó dokihoz,helyi érzéstelenítőt lehet kapni terhesen is és semmit nem érzel az egészből.(Nekem húzták a fogamat terhesen,komolyan mondom,semmit nem éreztem belőle.)De te a saját önzőséged miatt és mert nincs akaratod,inkább kockáztatod a kisbabád egészségét... Gratula!
2010. máj. 19. 22:04
 7/22 anonim ***** válasza:
74%

Szia

Van egy páciensünk, aki most 8 hónapos terhes. Reggel és este 0,25-ös xanaxot szed. Súlyos pánikbeteg és depressziós. A 4. hónap óta szedi ezt a gyógyszert és más antidepresszánsokat is. Nyugodj meg, semmit nem ártottál a babának. A kismamák, kb 80-10 fajta gyógyszert nem szedhetnek abszolút mind epilepsziára és egyéb ilyen típusú betegség kezelésére való. Butaság, hogy elkábul a baba.Ne idegeskedj, de persze nem szabad bekapkodni ész nélkül akármilyen gyógyszert.

2010. máj. 19. 22:04
 8/22 anonim ***** válasza:
44%
Már bevetted? vagy csak holnap akartad? Ha még nem vetted be, akkor gyorsan felejtsd el, ha már igen, akkor meg szorítok, hogyne legyen szegény babának baja! Legközelebb ekkora butaságot ne csinálj!
2010. máj. 19. 22:05
 9/22 anonim ***** válasza:
24%
jav: 8-10 fajta
2010. máj. 19. 22:05
 10/22 A kérdező kommentje:

22:04-nek köszönöm.. a többieknek: még nem vettem be, lehet nem is fogom, csak gondoltam rá mert nagyon pánikolok , amugy nem kioktatást kértem, és lecseszni se kellne olyanért amit még meg sem tettem.jo tudni hogy ez az oldal ezért jött létre, legközelebb én is irjak ilyen szar válaszokat? de nem pontozok le senkit,.

amugy ha valaki ismer, az tudja hogy soha semmivel nem ártanék a babámnak. de biztos nektek is van olyan amitöl nagyon nagyon féltek. nekem ez a fogorvos.

köszi, nem kell több válasz.(ilyen nem kell)

2010. máj. 19. 22:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!