Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Más is küzd lábgörcsökkel?

Más is küzd lábgörcsökkel?

Figyelt kérdés

32 hetes kismama vagyok és már több napja, hajnalban iszonyatos fájdalmakra ébredek, görcsöl a vádlim.

Ma reggel telt be a pohár, amikor mind a kettő egyszerre állt be.

Másnak is van ilyen problémája?

Nektek javasoltak rá valamit?

2008. okt. 17. 07:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Mint ha én teném fel a kérdést.Nekem is ugyanez a problémám már több napja.Ma hajnalban és reggel is erre ébredtem...Nekem a védönő a Mnb6-ot ajánlotta hát én szedem is csak semmit nem segít.Most még melé kiprobálom a calciumot(hallottam ez is bevált valakinek)remélem segít.

Elég szörnyű érzés minden nap(hajnalban)erre kelni.Remélem még tud valaki itt segíteni és megmondja a "megoldást" nekünk!

Addig is kitartást és kellemes hátralévő idöt kivánok nektek!

30hetes kismami

2008. okt. 17. 07:32
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Kálciumot vagy magnéziumot szoktak javasolni erre. Ha jól emlékszem. :)) Nagyon gyakori probléma, nem veszélyes csak kellemetlen. De nagyon! :))
2008. okt. 17. 07:38
 3/9 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok. A magnéziumot és a kalciumot én is szedem, mellette még a vasat és az elevitet is, de semmivel nem jobb. De vigasztal, hogy nem sok van hátra.

Nektek is nagyon boldog babavárást :)

2008. okt. 17. 07:42
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a doki Magnerot tablettát írt fel. Tapasztalatom még nincs, de remélem beválik.
2008. okt. 17. 07:45
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Nekem is voltak, vannak hasonló problémáim, most vagyunk 28 hetesek, de néha én is arra kelek, hogy görcsöl a vádlim. Ezért a párom este jól megmasszírozza mindkét vádlimat - ami persze kicsit fáj, de ki lehet bírni, mert csak pár perc - + kalcium pezsgőtabletta és akkor egy-két hétig mintha elvágták volna. Pont tegnap este masszírozta meg, és sikerült görcsök nélkül végig aludnom az éjszakát.

2008. okt. 17. 07:46
 6/9 anonim ***** válasza:

Nekem is voltak ilyen problémáim a 25.hét körül. De elmúltak valamitől.

Elevitet szedtem aztán áttértem a Hipp Natalra meg kalcium és magnézium pezsgőtabit ittam, a párom néha megmaszírozta aztán elmúlt. Mostmár lassan 36 hetesek vagyunk és elég régóta nem jelentkezett ez a probléma.

Szóval még a masszíroztatást próbáld ki hátha az segít! Sok sikert!

2008. okt. 17. 08:42
 7/9 anonim ***** válasza:

Valahol olvastam ,hogy lefekvés elött kicsit meg kell mozgatni a lábfejet,meg kinyújtani a lábat.

Nekem bejött,próbáld ki!

2008. okt. 17. 10:01
 8/9 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok köszi a válaszokat:)

Este megbeszélem a párommal a masszírozást, de a nyújtás biztos nem segít mert akkor szokott begörcsölni ha álmomban kinyújtom és az a szörnyű, hogy utána egész nap fáj.

Boldog babavárást mindenkinek:)

2008. okt. 17. 12:15
 9/9 anonim ***** válasza:

A 30. hét környékén volt ilyen nekem is, kalciumot és magnéziumot szedtem rá. Aztán elmúlt, de tegnap és ma hajnalban újra visszatért! :/ Biztos azért, mert már hamarosan szülök és nem szedhetem egyiket sem!

Roppant kellemetlen, nekem sem segített semmi, de ha szerencséd van, hamarosan elmúlik (és nem csak szünetel, mint az enyém)!

2008. okt. 17. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!