Az "Édes Kisbabám" nevű alkalmazással kapott kódot hogyan kell beváltani?
Figyelt kérdés
Úgy értem, megkaptam a kódomat (le van töltve az alkalmazás, be vagyok jelentkezve) és csak egyszerűen be kell mennem valamelyik Alma gyógyszertárba, és a készülékemen felmutatni a kódot? Illetve, az mindegy, hogy hány hetesen veszem át? :)
8 hkm
2017. jún. 23. 17:56
1/6 anonim válasza:
Mindegy hány hetesen mész.
Csak a kód kell.
Esetleg a kiskönyvedet kérhetik, de tőlem nem kérték.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. jún. 23. 18:41
3/6 anonim válasza:
Tőlem kértek kiskönyvet is, nem árt, ha viszed. :) Én 10 hetesen vettem át, szóval nincs korhoz kötve. Szerintem csak a DM Bababónusz programja olyan, hogy nem foglalkoznak veled egy bizonyos korig (5. hónap elejéig).
4/6 anonim válasza:
Elmagyarazna valaki hogy ez micsoda ? En is most szedtem le a programot de ez mi ez a kodos gyogyszertaras dolog ? 😬Koszi
5/6 anonim válasza:
Ingyenes kismamacsomag. Egyébként nincs benne semmi érdekes, csak újságok, de a bőrönd cuki. :D
6/6 A kérdező kommentje:
Újságok? :D Én úgy hallottam, hogy popsitörlő, pelus, ilyesmik vannak benne :D
2017. jún. 27. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!