Észre fogják venni (ebből) szóbelin, hogy terhes vagyok?
Még a héten szóbeli érettségizek. Általában reggeltől délig időszakosan, de rám tör a hányás, nem csak sima hányinger.
kb 3 órát leszek bent, szóval gyanítható, hogy esetleg hánynom kell majd (még olyan reggel nem volt eddig, hogy ne hánytam volna). Lehet hogy azt fogják hinni csak simán ideges vagyok? mennyire gáz, ha majd azt mondom, hogy csak az idegtől van, esetleg ha kérdezik hogy mitől lehet. 4 hónapos terhes vagyok.
Képzeljétek egy 3 óra utáni időpontot kaptam, szóval addigra már remélem, hogy jobban leszek, igaz eddig mindig jobban voltam, szóval ha mégis hányni sikerül, akkor az valóban az izgalom miatt lesz :D
Nem szeretném, hogy megtudják, mert elég konzervatív tanáraim vannak, meg most kezdjem el magyarázni, hogy továbbra sem csak az a lényeg, hogy meglegyen az érettségi, hanem kellenek a pontok a továbbtanuláshoz is, nem akarom, hogy azt gondolják, most a gyerek miatt már semmi sem számít, továbbra is fontos számomra a tanulás.
Az nem érdekel, ha például utána a banketten megtudják, bár ott sem akarom látni a pillantásukat, meg a kérdezgetést sem akarom senkitől. Ez itt lezáródik, majd később megtudják, semmi értelme "sokkolni" őket.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!