7 hetes terhes vagyok és a mellem már most nő és fáj. Van valami épeszű megoldás, hogy ne legyek a terhesség- szoptatás végére egy két lábon járó cicipár?
Kuldj nekem belole ;)
A baratnom ugyanigy jart, eleve mindig nagy mellei voltak, D kosaras, ket evvel szules utan most F es G kell neki, pedignem is volt teje. Nagyon rosszul viseli, meg fogja muttetni. A TB adhat ra tamogatast, ha pl teher a gerincnek.
Nem biztos, hogy túlságosan nöni fog, sok nönek a terhesség elején nö, és utána úgy marad a szoptatás végéig, utána meg visszamegy.
Ha nem hízol meg nagyon a terhesség alatt (a plusz 20-30 kg fölösleges, söt igencsak ártalmas), akkor sokkal kevesebb a valószínüsége, hogy óriásira nönek.
Nekem a 75 B-bol 90C lett. Egesz terhesseg alatt ekkora volt, majd jott a szopitatas... Kb 8 honapig szopott a lanyom.
Na, ezek utan olyN lett a mellem mint a tacsi fule. Konkrean 2 borcafat,..
Legalabb a nagybol tudsz gazdalkodni😁😄
Hát... nem igazán tudom, milyen választ vársz. Pont olyan, mintha én azt kérdezném, hogy kicsi a mellem, terhesség alatt se nőtt, hogy lehetne nagyobb, mert félek, hogy nem lesz elég tejem...
De én magamtól is tudom, hogy ez genetika meg adottság, egyik esettel sem lehet semmit csinálni.
"Tüneti kezelés" van mindkettőnknek: megfelelő melltartó. Nekem szivacsos, neked meg olyan, amit direkt ilyen célra terveztek (kismama-melltartó), pl. a Brendonban és a Minimanóban nagy a választék belőle, kényelmes és jól tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!