Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok és a...

7 hetes terhes vagyok és a mellem már most nő és fáj. Van valami épeszű megoldás, hogy ne legyek a terhesség- szoptatás végére egy két lábon járó cicipár?

Figyelt kérdés
Ezzel az az egy bajom van, hogy eddig is komplexusaim forrása volt, hogy túl nagy. (Az ősanyák, akik szerint csak a gyerek számít, sőt, minel nagyobb az áldozat, annál jobb anyák, felejtsék el a kérdésem, ne vesződjenek válasszal. )

#mellfeszülés #túl nagy mell
2017. jún. 20. 12:38
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
29%
Nekem meg olyan kicsi ha borogatnánk elmúlna :D Úgy látszik egyik sem jó.Én mondjuk megbékéltem ezzel,viszont 7 éve szeretnénk babát,és ha megadatik már pont nem fog érdekelni hogy megnő,vagy kicsi marad,vagy elviszi a róka :D úgyis visszamegy szoptatás után.
2017. jún. 20. 12:42
 2/12 anonim ***** válasza:
59%

Kuldj nekem belole ;)

A baratnom ugyanigy jart, eleve mindig nagy mellei voltak, D kosaras, ket evvel szules utan most F es G kell neki, pedignem is volt teje. Nagyon rosszul viseli, meg fogja muttetni. A TB adhat ra tamogatast, ha pl teher a gerincnek.

2017. jún. 20. 12:51
 3/12 anonim ***** válasza:
79%

Nem biztos, hogy túlságosan nöni fog, sok nönek a terhesség elején nö, és utána úgy marad a szoptatás végéig, utána meg visszamegy.

Ha nem hízol meg nagyon a terhesség alatt (a plusz 20-30 kg fölösleges, söt igencsak ártalmas), akkor sokkal kevesebb a valószínüsége, hogy óriásira nönek.

2017. jún. 20. 12:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Nahat erre nincs praktika. Egyebkent nekem az elejen volt megduzzadva nagyon 12-13. hetig, de most mar nincs. Nagyobb lett picit de nem veszes egyaltalan, a masodik trimesztertol visszabb is ment. Alkat kerdese, de befolyasolni nem tudod.
2017. jún. 20. 12:57
 5/12 anonim ***** válasza:
Ezzel nem lehet mit csinálni....
2017. jún. 20. 13:29
 6/12 anonim ***** válasza:
Persze, hogy most még van duzzadva, de nem fog így maradni, nekem is az első trimeszterben volt ilyen kb. Aztán legközelebb a tejbelövelléskor nőtt meg, de az is átmeneti volt.
2017. jún. 20. 13:49
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok nagy mellű, de nekem az első trimeszterben egy méretet és kosarat nőttek a melleim, azóta úgy maradtak.
2017. jún. 20. 14:27
 8/12 anonim ***** válasza:

Nekem a 75 B-bol 90C lett. Egesz terhesseg alatt ekkora volt, majd jott a szopitatas... Kb 8 honapig szopott a lanyom.

Na, ezek utan olyN lett a mellem mint a tacsi fule. Konkrean 2 borcafat,..

Legalabb a nagybol tudsz gazdalkodni😁😄

2017. jún. 20. 14:32
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát... nem igazán tudom, milyen választ vársz. Pont olyan, mintha én azt kérdezném, hogy kicsi a mellem, terhesség alatt se nőtt, hogy lehetne nagyobb, mert félek, hogy nem lesz elég tejem...

De én magamtól is tudom, hogy ez genetika meg adottság, egyik esettel sem lehet semmit csinálni.

"Tüneti kezelés" van mindkettőnknek: megfelelő melltartó. Nekem szivacsos, neked meg olyan, amit direkt ilyen célra terveztek (kismama-melltartó), pl. a Brendonban és a Minimanóban nagy a választék belőle, kényelmes és jól tart.

2017. jún. 20. 14:40
 10/12 anonim ***** válasza:
Nyugi, a melled nem fog 9 hónapon át folyamatosan nőni :D:D:D az elején nő valamennyire, meg a szülés után a tejbelövelléskor.
2017. jún. 20. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!