7 hetes terhes vagyok és a mellem már most nő és fáj. Van valami épeszű megoldás, hogy ne legyek a terhesség- szoptatás végére egy két lábon járó cicipár?
Figyelt kérdés
Ezzel az az egy bajom van, hogy eddig is komplexusaim forrása volt, hogy túl nagy. (Az ősanyák, akik szerint csak a gyerek számít, sőt, minel nagyobb az áldozat, annál jobb anyák, felejtsék el a kérdésem, ne vesződjenek válasszal. )#mellfeszülés #túl nagy mell
2017. jún. 20. 12:38
12/12 anonim válasza:
Nekem nagy melleim vannak, 95D-E, terhesen nem lettek nagyobbak max picit teltebbek, melltartó méret is maradt... igaz még csak 34 hetes vagyok, és kb 10. hétig éreztem, a cicifeszülést azóta fájni sem fájt.. Nem törvényszerű, hogy nőni fog... sőt van akinek szoptatás után gyakorlatilag a mérete is csökken. Ez van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!