Barna folyás terhesség alatt? Volt valakinek?
Figyelt kérdés
Megmaradt a baba?
Holnap megyek orvoshoz,mert kevés barna folyásom van,de csak pisi után.
Előtte sárga folyásom volt de arra nem mondott semmit az orvos,amikor utoljára voltam.
Terhességi kort még nem tudni,csak petezsák látszódott az uh-n.
2 hét múlva kellett volna mennem,de így holnap reggel bemegyek.
Most azonnal nem tudok,a gyerekekkel egyedül vagyok,segítségem csak holnap lesz.
2017. jún. 21. 20:14
11/13 anonim válasza:
Nekem volt a 8.héten. Bementem,m8ndent rendben találtak,valószínüleg csak egy hajszálér pattanhatott el(előtte nagyon erőlködtem a WC-én),de a biztonság kedvéért Rutascorbint és progeszteront kaptam. 2 hónapos a kislányom. Szorítok,hogy minden rendben legyen nálad is.
12/13 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál
Hüvelyi fertőzés,de nem adott rá semmit.
Hétfőn megyek a saját orvosomhoz,remélem ő fog írni gyógyszert vagy kúpot.
Köszönöm mindenkinek a választ
2017. jún. 22. 15:01
13/13 anonim válasza:
Szia!Én voltam akinirtam a ferőzést a ságás barna folyás miatt.Én is először vizsgálat nélkül kaptam rá egy recept nélkül kapható,lactofeel hüvelygélt,pã napig jo volt,aztán vissza jöttek a tünetek,úgyhogy most baktérium irto kúpot kaptam,mert vissza mentem az orvoshoz.Örülök h minden rendben van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!