2. teszt is negítv. Bár nagyon halványan megvan mind két csík. Gyakori pisilés, hasgörcs, szelek, hányinger, nagyobb has, ami nyom ha ráfekszek. Szerintetek?
Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 15:29
1/12 anonim válasza:
Szerintem ha nagyon halvány is, akkor is csík.. :)
Mindenesetre ha igaz, akkor Gratulálok :)
2/12 anonim válasza:
Szerintem is..a halvány csík is csík:) ... várj 2-3 napot és tesztelj újra.lehetséges hogy még nagyon kicsi a terhesség.2-3 nap múlva erősödnie kell a csíknak. szorítok neked.:)
3/12 anonim válasza:
Töltsd fel a tesztről a képet, és talán többet tudunk segíteni:)
4/12 anonim válasza:
Nekem is halvány volt a csík, joval ido után jott ki. 4-5 nap mulva már délután is kimutatta a terhességet. Gratulálok!
7 hetes kismama
5/12 A kérdező kommentje:
de nagggggyon halvány.
Na majd tesztelek mégegyet.
Sajna nem tudom feltölteni már.
2010. máj. 19. 15:59
6/12 A kérdező kommentje:
Ja amúgy meg ha megnyomon a cicim néha tejcsiféleség is jön.
2010. máj. 19. 16:00
7/12 A kérdező kommentje:
Meg meg is nőttek és érzékenyek is a melleim.
2010. máj. 19. 16:00
9/12 anonim válasza:
Szia! menj el ultrahangra mert a tesztek nem mindig megbízhatóak sajna, ha a következő teszted negatív lesz vagy ugyan így halvány csík én azért a helyedben elmennék a dokihoz, hogy megnézze tényleg ott van e vagy nincs a baba :)
10/12 A kérdező kommentje:
Az lesz elmegyek, ha semmit nem mond a köv tesztet.
Nem tudom, amúgy a tejes dolgot.
Hogy pl mikortól van előtej?
Én kb 4 hónapja nem szoptatok már és az is eszembe jutott, h mivan ha csak úgy vissza jött. De nem. Meg az egyéb tüneteke is mire véljem.
2010. máj. 19. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!