E vitamint folytathatom, ha teherbe estem? Napi 400mg-ot szedek 3 hete és most pozit teszteltem. Van aki szedte terhesség alatt is?
Úgy a szívhangig érdemes, utána első uh után beszéld meg a dokiddal. Én addig szedtem míg el nem fogyott az a csomag aztán külön már nem szedtem, mert elég ami a kismamáknak való vitaminokban van.
34hkm
Jaj, köszönöm a választ!
Igazából egy picit megijesztett valaki, hogy ez szívrendellenességet okozhat a magzatnak (???), ha ekkora dózisban szedem, de persze nem akartam végig szedni, csak az elején, hogy megtámogassa kicsit a progeszteron szintet.
Akkor ti is olyan 7 hetesig szedtétek kb? Gratulálok egyébként! :) Jó egészséget nektek!
Ja és milyen dózisban szedtétek?
Köszi!
Nekem ezt az orvosom aszisztense mondta, h szívrendellenességet okozHAT.Persze nem feltétlen, de esélyt nyújt rá.
Szóval én mindig menzeszig v pozi tesztig szedtem
6# en vagyok 5 ös en is ezeket a vitaminokat szedtem melle folsav es D vitamin neha B vitamin.
Es amikor sikerult Csak elevit, de nekem sajnos nem maradt meg.:/ a kerdesen h te nem szedted a folsavat pluszba tovabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!