Terhesség jele lenne?
3 hónapja próbálkozunk a párommal.
Ebben a hónapban sokat voltunk együtt, ovuláció környéken főleg. Kedden kellene megjönnie, de semmi jele nincs, pedig eddig mindig volt. Fehér folyasom a peteérés után visszatért, most is az van. Normális állagú és színű. Lehet, hogy a méhen megvastagodása a terhesség miatt?
Valakinek volt ilyen tapasztalata?
Nem akarok az esedékes menstruáció előtt tesztelni, aggódom, hogy vaklárma.
Mensi előtt legtöbbször a folyás mensire utal hiszen így kezd leválni a méhnyálkahártya. Persze van akinek terhesség lesz belőle, de, ha az átlagot nézzük akkor az a ritkább...
Nekem mindig volt folyásom mensi előtt kivéve mikor terhes lettem, akkor száraz voltam nem kicsit majd nem várt napján kezdődött a folyás.
Csak folyásra nem alapoznék :S Tudom milyen reménykedni 7 évig volt benne részem... minden hónapban más tünet...
Mivel van még jó pár napod a nem vártig próbálj megnyugodni kicsit. Még bármi lehet, de ha nagyon kattogsz rajta akkor még ettől a nagyon akarástól is késni fog a mensid :S jaj tudom nagyon nehéz :( Ha esetleg van otthon teszted és keddre nem várod ellőhetsz egyet kedd reggel. Hamarabb semmiképp :)
Hajrá nektek amíg nem jön meg mindig van remény :) De hidd el az összes terhességi tünetet fogod produkálni míg babára vágysz és mikor terhes leszel az naaaagyon egyértelmű lesz :) (akár mensi előtt pár nappal is... nálam így volt egyből tudtam, hogy na ez most az. Türelem :) )
Minden jót és mielőbbi babásodást!
33hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!