Ti szólnátok? Több mint 2honapja nem vizsgált meg az orvosom, csak uh-n nézi meg a babát, pár perc alatt mindig letudja az ultrahangot is. Utálom ha vizsgálnak de nem kellene méhszájat ellenőrizni pl? Vagy latja uh-n is? 32Hkm
Az enyém meg sosem csinál uh-t, én meg ezt utálom. Csak mindig ad beutalót a kötelező uh vizsgálatokra, egyszer 11. héten voltam meg egyszer ma, a 18. héten.
7 évvel ezelőtt született a lányom, akkor még másképp ment az egész, igaz másik orvos volt. Akkor is időnként megnézte kézzel, de uh is volt mindig. Ma a kórházba kellett mennem uh-ra, de képet nem kaptam, csak a leírt leletet. Régen minden vizsgálatnál automatikusan adták a képet.
De a rendelőintézet amúgy is rohamosan fejlődik, leginkább visszafelé. Nem csak az orvos kevés, ami miatt nagy a kapkodás, a mosdóban már egy ideje nincs WC-papír, nincs szappan és tegnapelőtt már a csaptelepeket is leszerelték a mosdókagylónál. Úgyhogy azon már nem is csodálkozom, hogy az ultrahangozással meg a nyomtatással spórolnak.
Kerdezo, hol elsz ?
En is kulfoldon, itt nincs manualis vizsgalat, felesleges, csak Mo. meg nem ert el arra a szintre, hogy rajojjon.
Ha Angliaban elsz, megtudod nezni minden leleted NHS patient accessen kell regisztralni.
Az angliai vagyok, mellesleg 10 eve egy londoni korhazban dolgozom.
Mindent latnak utrahangon, a manualis vizsgalat felesleges, nem protokoll, nem csinaljak sehol Nyugat Europaban egeszseges terhessegnel.
Felesleges kockazat a babanak, es az anyanak is. Egy felszallo fertozes elviheti a babat amit a kedves nyulkalos orvos visz fel.
Eleg, ha megfogja a kesztyuvel annak a zselenek a kupakjat amivel elotte egy huvelyi fertozott nohoz nyult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!