Igaza van az anyósomnak, tényleg ennyire para egy kicsit
csúszósabb cipő terhesen?
Figyelt kérdés
Tök átlagos lapos talpú szandikat, papucsokat, balerínákat hordok mostanában amiknek persze nincs téli gumi a talpukon, hanem csak a sima műanyag többnyie. Anyósoméknál voltunk két hete, ahol tükörsima kő van, picit megcsúszott a lábam, és hát azonnal kiborult, hogy én terhesen hogy hordhatok ilyen balesetveszélyes cipőket, és azóta ezzel üldöz, vett is egy nyári túracipőt nekem, hogy abban legyek... mert hogy terhesen romlik az egyensúlyérzékem...
2017. jún. 16. 09:07
1/9 anonim válasza:
Valóban hamarabb el lehet esni nagy pocakkal, én kétszer is elestem,pedig rendes sport cipő volt rajtam.
Ha anyósodhoz mentek vedd fel azt amit ő vett,elvégre csak titeket félt. De nemhinném ,hogy bármivel is veszélyesebb egy balerinacipő.Ilyenkor minden lépésnél jobban kell figyelni,függetlenül attól,hogy milyen cipő van rajtad.
2017. jún. 16. 09:23
2/9 anonim válasza:
Persze. Ne nagyon sétálgass az utcán se, mert rádesik egy betonstukkó. Szerintem túltolja a dolgot anyósod.
2017. jún. 16. 09:25
3/9 anonim válasza:
1. valasolo tanacsat elvbol hagyd!! Nehogy mar most meg a baba szuletese elott azt mutasd neki hogy o diktal....eszembe nem jutna csicskulni hogy "ha hozza megyek azt veszem fel"
Azt veszel fel amit szeretnel, anyos meg ha uldoz a tema al megmondod udvariasan hogy "Koszonom hogy aggodik Mari neni, de vigyazok magunkra".
Ennyi. Ha most csicskulsz a cipovel, majd jon hogy a gyereket igy meg ugy oltoztesd, ezt meg azt adj neki enni.....ne. Ezt vagd el mar most!!
2017. jún. 16. 09:38
4/9 anonim válasza:
A balerína a legkényelmesebb :) imádom
Tűsarkúban ne nagyon maszkálj az a lényeg! Anyóssal meg ne foglalkozz. Nekem minden feltöri a sarkam, lábujjamnál stb. Anyós szerint az én hibám, mert nem húzok zoknit! :D Saruhoz könyörgöm 😂😂😂
2017. jún. 16. 09:41
5/9 anonim válasza:
Sima kövön bárki, bármilyen talpú cipőben könnyen megcsúszik, szóval inkább a kőburkolatban van a hiba, mert sokan nem gondolnak előre az ilyen balesetveszélyes burkolatokra. Majd ápolhatod az anyósod, ha combnyaktörése lesz, mert ő csúszik el.
2017. jún. 16. 09:43
6/9 anonim válasza:
Latom a pontozasbol hogy sok anyuka be van fosva anyostol. Pedig nem kell, o is csak ember, es ha mar most ugraltok ahogy futyul, majd jottok ide kerdest kiirni hogy hogyan allitsatok le.
2017. jún. 16. 10:10
7/9 anonim válasza:
Ha egy kis olaj, kaja bármi lecseppent, leesett, ő meg csak szétkenve felmosta, attól baromira csúszhat a kő.
2017. jún. 16. 10:25
8/9 anonim válasza:
"Latom a pontozasbol hogy sok anyuka be van fosva anyostol." nekem is feltunt, de lehet nem is az anyukak, hanem az unatkozo anyosok pontoznak le! :D
2017. jún. 16. 15:08
9/9 anonim válasza:
Hát gyerekek,bár engem féltett volna így az anyóso terhesen. Szerintem nem "csicskulsz"ha hallgatsz rá,mert teresen valóban veszélyes dolog elesni. De szerintem inkább a védőnődet kérdezz erről,mert akik itt válaszolgatnak,kevésbé kompetensek
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!