Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon para ilyenben menni...

Nagyon para ilyenben menni például gólyabálba?

Figyelt kérdés

Nincs kedvem ilyen-olyan puccos ruhát venni, nem is a stílusom, meg nincs is rá pénzem (vagyis értelmesebb dologra szeretném költeni), szóval arra gondoltam, hogy egy olyan ruhában megyek, ami már megvan egy ideje. Még csak egyszer volt rajtam, egy sima fekete ruha, ami combközépig ér, tapadós, amolyan "minden nőnek kell egy kis fekete" típusú. (Mondjuk eddig bele se gondoltam, h ez olyan, mert még tizenéves koromban örököltem nővéremtől, de most áll rajtam igazán jól, úgy, h nőies is. :))

Valami ilyesmit kell elképzelni:

[link]

Csak rajtam nem mutat ilyen közönségesen, szóval egy egyszerű fekete ruha, olyasmi fílingű, mint itt a középső ruha:

[link]

Csak nem kivágással, hanem spagettipánttal. Az anyaga meg ilyen selymes puha. Arra gondoltam, ráteszem hozzá a fehér rózsámat (kisebb, mint tenyérnyi), meg hozzá egy csini fekete cipőt és kész. Esetleg van még egy ilyen zöldeskék színű magassarkúm:

[link]

Az enyémnek nincs ekkora sarka, de szerintem pont ilyen ettől függetlenül. (Nem platformos.)

Szóval mit gondoltok erről a ruha-dologról, meg hogy illik-e hozzá ez a cipő? :)

2012. aug. 31. 13:49
 1/9 A kérdező kommentje:
Ja igen, első linkelt képen a bal oldali nyilván.
2012. aug. 31. 13:50
 2/9 anonim ***** válasza:
Fekete magassarkúval szerintem okés. :)
2012. aug. 31. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is feketével jó.
2012. aug. 31. 14:07
 4/9 A kérdező kommentje:

Tehát azt mondjátok, azzal a zöldeskék cipővel nem adja?

És akkor szerintetek nem gáz, h mindenki ott lesz a habos-babos koktélruhájában, én meg csak ilyen natúr?

2012. aug. 31. 14:46
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem a türkiz cipőt húzd fel, azzal feldobod a megjelenésed, nem leszel egy két lábon járó feketelyuk. Én általában az szoktam lenni, de már nagyon unom =D Ha a fehér rózsa helyett a cipődhöz hasonló színűt raksz magadra, szerintem egyszerű, de mégis friss összeállítást kapsz.
2012. aug. 31. 15:03
 6/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is fekete cipővel és én nem tennék hozzá fehér virágot, inkább egy feltűnőbb, elegáns bizsut. Amúgy nem hinném, hogy gólyabálba annyira habosba mennének.
2012. aug. 31. 15:08
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem tök jó,amit kitaláltál,mehet a ruha, a rózsa,meg a zöldes cipő is.bár nálunk a gólyabálra az égvilágon semmit nem kell felvenni, inkább a szalagavatóra készülődünk nagyon, mi lányok:)
2012. aug. 31. 15:43
 8/9 anonim ***** válasza:

Én a helyedben egy piros magassarkút, övet, és hasonló árnyalatú (lehet korall, narancs is) borítéktáskát vennék fel hozzá. Úgy kifejezetten dögös lenne! Na meg persze valami jó smink meg haj, és kész.

Egyébként ha nem akarsz sokat költeni báli ruhára akkor nézz szét turikban(Háda), vagy vaterán, mert nagyon jók vannak, maximum pár ezer forintért! :)

2012. aug. 31. 16:13
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a tippeket :)

15:03 - erre már én is gondoltam, nem rossz ötlet :))

15:43 - nem gimis gólyabál :)

16:13 - annyira most nem pirosban gondolkodom, de a vaterás ötlet nagyon jó, meg turiba is szoktam járni, köszi!! :))

2012. aug. 31. 18:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!