Jó lesz ez a ruha gólyabálba? Jól néznek ki a lábaim?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Szerintetek jó lesz ez a ruha gólyabálba?
Szerintetek jók,formásak a lábaim? ..utálom őket..annyira vékonyak,és hosszúak..és akármennyire is edzek nem látszódik meg.. :/
Ja és bocsi a nagyonnagyon rossz képminőségért,de csak így tudtam fel tenni.. :(
16/L
2012. aug. 22. 00:33
1/19 A kérdező kommentje:
megjegyzésként: Ha bejött a kép,és rákattintotok mégegyszer,akkor kiadja kisebbe,úgy sokkal jobban látszik.
(aki nem tudja)
2012. aug. 22. 00:37
2/19 anonim válasza:
Ne aggódj csinos leszel és irigykedni fognak a vékony lábaidra!! 18/L
3/19 anonim válasza:
Mióta baj, ha egy láb hosszú és vékony?
4/19 A kérdező kommentje:
Nem baj..csak egyszerűen lehetetlen formálni..akármennyit csinálom nem hat semmit..pedig már 3 hónapja szinte az egész napomat a lábaimra szentelem..de semmi.. ://
2012. aug. 22. 02:24
5/19 anonim válasza:
Szerintem jó lesz a ruha és a lábaid is rendben vannak.
22/L
6/19 anonim válasza:
hány centi vagy? nagyon jól nézel ki a ruhába és a làbad is szép
7/19 anonim válasza:
Jól áll rajtad, csak szerintem olyan furi ez a ruha, mintha egy pulcsiból vagy ingből lenne összeeszkábálva.
8/19 anonim válasza:
én is azt akartam kérdezni .. hogy ingből készitetted?
9/19 A kérdező kommentje:
köszi. 160cm vagyok
Nem..boltban vettem,de most,hogy mondjátok tényleg olyan.. :)
2012. aug. 22. 14:34
10/19 anonim válasza:
Szépek a lábaid :) Legközelebb viszont ne a monitort fotózd le, ha videóból akarsz kiszedni képet (gondolom ezért csináltad), hanem használd a print screen gombot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!