persze. a középsulis gólyabál az inkább egy sulibuli mint igazi bál. elsős vagy? mert akkor a szivatáshoz valami rosszabb farmert és pólót ajánlok ki tudja mit kell csinálnotok.. még csak ha vízzel öntenek le az is kellemetlen, ha nem tudsz átöltözni. a szivatás után meg nyugodtan felveheted ezt szerintem nagyon csini egy fiatal csajnak.
2010. szept. 19. 13:25
2/8 anonim válasza:
Ezt bálba??? Nem tudom nálatok ez hogy működik de mi ilyesmi ruhákat szoktunk sulibálba felvenni.
igazából... előtte lesz as szívatás, és utána a gólyabál.szóval a szívatás után gyorsan átmehetek a kollégiumba átöltözni,mert kollégista vagyok.
de ez inkább ilyen suli buli lesz..
2010. szept. 19. 13:28
4/8 anonim válasza:
még a suli wcben is nyugostan átöltözhetsz gyorsan, ha magaddal viszed a ruhád.
2010. szept. 19. 13:30
5/8 anonim válasza:
attól függ milyen helye rendezik, nekünk a tornateremben volt, tehát utána a buliba ez simán jó, de ha puccosabb, amit amúgy szivatással egybekötve nem hiszek, akkor nem lenne jó, de ilyen bálszerűség, ahova ki kell ölötözni inkább a fősuli, egyetemek gólyaavatóján van
2010. szept. 19. 13:36
6/8 anonim válasza:
nálunk középsulis gólyabálban minden csajon ilyesmi volt:
hát kérdezz inkább utána valami felsőbbévestől hogy milyen szokott lenni nálatok a buli
nehogy a végén alulöltözött legyél, bár szerintem inkább ezeknek a "báliruhákban" amiket linklet, azokban túlöltözött lennél..
2010. szept. 19. 14:39
8/8 anonim válasza:
Egy sima gólyabálra tökéletes szerelés. Hacsak nem vmi sznob helyre jársz, akkor tök jó... úgyis egy sima sulidiszkó az egész-ott az a lényeg, hogy kényelmes legyen, jól érezd benne magad, és esetleg tudj benne bulizni, táncolni.
Ja, és jó lenne megtudakolni, milyen lesz a szívatás. Ha vannak benne vizes-lisztes, egyéb dzsuvás feladatok, akkor a szívtós részre vmi olyan cuccot vegyél fel, amit könnyebb kimosni, és nem túl kényes :D.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!