Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Glicerin kúp használata...

Glicerin kúp használata székrekedés esetén tudom, nem káros elvileg, de napi szinten se?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 16:15
 1/6 anonim ***** válasza:
Nekem ezt ajánlotta a védőnőm is és az orvosom is:LAEVOLAC-LAKTULÓZ szirup.Éhgyomorra kell 1 evőkanálnyi.Igen hatásos!
2008. okt. 16. 17:43
 2/6 anonim ***** válasza:

heti 1, mert napi szinten nem jó..

a laevolac szirupot probald ki

illetve a komenymagos teat

meg a spenotot, az jó székletlazító, meg sok jo dolog van benne (én nem szeretem fozelekkent, de megparolva fuszeres joghurttal rizzsel isteni)

2008. okt. 16. 19:26
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Kipróbálom... Eddig a káposztalé is hatott,de most nem nagyon akar. A glic.kúp meg szinte mindíg, azért kérdeztem...
2008. okt. 16. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Mivel nekem más nem hat, már kb 4 hónapja napi szinten használom. Félbe szoktam vágni a kúpot, mert annyi is elég. Nincs tőle semmi bajom. Nem szívódik fel belőle semmilyen hatóanyag!

2008. okt. 16. 20:54
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat!Megnyugtató.Reméltem én is hogy nem szívódik fel, mert elég sűrün használom mostanában. Azért nyilván jobb lenne ha menne kúp nélkül is, de nem igazán akar...
2008. okt. 16. 21:52
 6/6 anonim ***** válasza:
A második hozzászólónak üzenem 1 vagyok:Köszi a receptet.Én imádom a spenótot,és ki fogom próbálni!Köszönöm!:-)
2008. okt. 17. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!