Ki hány éves korig vállalná a 3. babát?
Figyelt kérdés
Mennyi az a maximum kor amíg be mernéd vállalni? Mennyivel kockázatosabb 30-35 között gyermeket vállani?2017. jún. 15. 07:04
11/16 anonim válasza:
35-36 eves korig vallalnek babat, mindegy hanyadikat.
Most 32 vagyok es a masodikat varom szeptemberre.
12/16 anonim válasza:
Anyu 26-27 évesen szülte a 3. babát. Ez az ideális, nem a 30 felett. Imádjuk, hogy fiatal anyukánk van, nem egy klimaxos, hisztis, fáradt banya
13/16 anonim válasza:
35ig tervezem a harmadikat megszülni, de nyilván nem vetetném el akkor sem ha 40 évesen véletlenül teherbe esnék.
14/16 anonim válasza:
35 felett nem esnék teherbe szándékosan. Ha
úgy alakulna, hogy véletlenül terhes lennék (nem valószínű) később, akkor elgondolkodnék, hogy megtartanám-e. 40 felett semmiképpen sem vállalnék gyereket. Nem normális ami mostanában van, hogy sokan 40 körül szülnek gyereket.
15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm az újabb sok választ. Tudom, hogy mindenki más és van aki már ennyi idősen nem vállalna. Én örültem nagyon amikor megtudtam, hogy lesz mégegy baba. Sajnos hiába terveztem sokkal előbb a gyerekeket, így hozta az élet.
2017. jún. 15. 09:46
16/16 anonim válasza:
32 és 35 évesen szültem. Most vagyok 41 és simán vállalnék még 1-et.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!