Ki hány éves korig vállalná a 3. babát?
Figyelt kérdés
Mennyi az a maximum kor amíg be mernéd vállalni? Mennyivel kockázatosabb 30-35 között gyermeket vállani?2017. jún. 15. 07:04
1/16 anonim válasza:
40 éves korig. Utána már nem igazán.
30-35 éves kor között nem olyan kockázat még szerintem, inkább ideális.
3/16 anonim válasza:
35-ig akartam a harmadikat, végül 36 évesen szültem.
Teljesen más volt a terhesség, mint 25 évesen, végigszenvedtem az egészet. Szülés közben azt hittem, ott halok meg. Végül császár lett belőle, mert nagy baba volt, és elfogyott az erőm. Száz éve tényleg belehaltam volna.
Szép és jó, hogy most mindenki 30 felett ér el egy olyan egzisztenciát, amire mer gyereket vállalni. De ideálisnak nevezni ezt a kort a gyerekszülésre erős túlzás!
Meg lehet csinálni, kihordja, megszüli, nem erről van szó! De 25 évesen ezerszer könnyebben ment minden!
Beleértve a szoptatást és az éjszakázást is.
4/16 klopusz válasza:
Én 34 voltam márciusban, a fiam decemberben született.
5/16 anonim válasza:
Maximum 35. Már ez is elég késő.
6/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ, véleményt. Nekem sajnos nem sikerült fiatalon szülni. Volt vetélésem és utána évek teltek el mire sikerült teherbe esnem. Van két egészséges gyerekem. Elsőt 29 évesen szültem, másodikat 32 évesen. Nemrég kiderült, hogy most ismét babát várok. 34 éves vagyok. Nehezebben viselem az tény de megtartjuk a babát ez nem kérdés. Kicsit viszont beijesztettek a korom miatt, hogy nagyobb a kockázat beteg babára. Eddigi eredményeim alapján nem küldtek genetikára. Reménykedem, hogy minden rendben lesz.
2017. jún. 15. 07:49
7/16 anonim válasza:
Azért 34 évesen ne temesd magad. Én sem hiszem, hogy célszerű a nagymamakorú gyerekvállalás, pláne 40-45 felett, de 34 évesen még beleférsz, pláne ha a harmadik babáról beszélünk, nem az elsőről.
8/16 anonim válasza:
Én is 35. Most vagyok 26, de mire megszületik a baba, 27 leszek. Mi is hármat akarunk, a tervünk, hogy 2 évente jönnek majd...persze aztán lehet, hogy 38 leszek, mire megszületik az utolsó. De a 35-be mindenképp bele akarunk férni.
9/16 anonim válasza:
Most vagyok 32hetes terhes, 3.baba, 33 múltam...azt hiszem még 2éven belül vállaltam volna de 36fölött már nem.Az első 2terhességem teljesen jo volt,nem voltam rosszul ,jol bírtam,most viszont mindig van valami bajom,ha ezt tudom nagyon nagyon meggondolom hogy bevállalom e :/
10/16 anonim válasza:
3-as, miért 3. babát szülni 23 évesen ideális? Mert itt a kérdés a 3. babára vonatkozott....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!