19 hetesen miért csak hanyatt fekve, és nagyon odakoncentrálva érzek kis motoszkálást?
nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
jó egészséget mindenkinek!
Szia!
Én csak a 21-22. héten éreztem a motoszkálást, aztán a 23-24. héttől már intenzívebben. Hamarosan, minél kevesebb helye lesz a drágának, rendszeresen fogod érezni te is, és hidd el nem fogod visszasírni a nyugisabb időszakot. Mérhetetlenül boldog vagyok attól, ha folyamatosan mocorog a babám, mert tudom, hogy minden rendben van vele. Én az aggódósabb tipus vagyok, és mindig tűkön ültem a köv. uh.-ig, mert csak akkot kaptam bizonyosságot, hogy minden rendben van.
Sok boldogságot!
36 hetes kismammutka
Szió!
Egyetértek az előző hozzászólókkal, de annyit tennék még hozzá, hogy ha mellső falon tapad a placenta, akkor kevésbé érzed a mozgását. Nálam is így volt. Na meg az is lehet, hogy nyugodtabb típus.
Az én lányom is ilyen volt, és már-már UFO-nak hitt a többi kismama, amiért a babám nem rúgja le a vesémet, nem könyököl a bordámba stb. Egyszerűen csak nyugodt baba, és ez a születése óta is így van.
Biztos nálad is ez a helyzet.
Boldog babavárást!!!
Zita (25 hetes baba anyukája)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!