Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetesen miért csak hanyatt...

19 hetesen miért csak hanyatt fekve, és nagyon odakoncentrálva érzek kis motoszkálást?

Figyelt kérdés
2008. okt. 16. 15:22
 1/7 anonim ***** válasza:
90%
Lustika:DISmerős dolog...VAlószínű nagy helye van még és nem ütközik mindennel..A barátnőm ugyanígy járt aztán futva ment a dokihoz hogy már nem él a baba...tessék megnyugodni majd kívánod még azt,hogy ne mozogjon már annyit
2008. okt. 16. 15:25
 2/7 anonim ***** válasza:
90%
első babámat 22 hetesen éreztem mozogni, másodikat 17 hetesen.
2008. okt. 16. 15:29
 3/7 A kérdező kommentje:

nagyon szépen köszönöm a válaszokat!

jó egészséget mindenkinek!

2008. okt. 16. 15:31
 4/7 anonim ***** válasza:
70%

Szia!

Én csak a 21-22. héten éreztem a motoszkálást, aztán a 23-24. héttől már intenzívebben. Hamarosan, minél kevesebb helye lesz a drágának, rendszeresen fogod érezni te is, és hidd el nem fogod visszasírni a nyugisabb időszakot. Mérhetetlenül boldog vagyok attól, ha folyamatosan mocorog a babám, mert tudom, hogy minden rendben van vele. Én az aggódósabb tipus vagyok, és mindig tűkön ültem a köv. uh.-ig, mert csak akkot kaptam bizonyosságot, hogy minden rendben van.

Sok boldogságot!

36 hetes kismammutka

2008. okt. 16. 15:36
 5/7 anonim ***** válasza:
90%
Én bizony visszasírtam......mivel mindig a vesémet rúgta a fiam,nem tudtam sehova menni, mert mindig pisilnem kellett:D vicces volt
2008. okt. 16. 15:45
 6/7 anonim ***** válasza:

Szió!

Egyetértek az előző hozzászólókkal, de annyit tennék még hozzá, hogy ha mellső falon tapad a placenta, akkor kevésbé érzed a mozgását. Nálam is így volt. Na meg az is lehet, hogy nyugodtabb típus.

Az én lányom is ilyen volt, és már-már UFO-nak hitt a többi kismama, amiért a babám nem rúgja le a vesémet, nem könyököl a bordámba stb. Egyszerűen csak nyugodt baba, és ez a születése óta is így van.

Biztos nálad is ez a helyzet.

Boldog babavárást!!!

Zita (25 hetes baba anyukája)

2008. okt. 16. 20:30
 7/7 anonim ***** válasza:
3. válaszoló vagyok. Nem igazán értem miért 50%-os a válaszom...vannak akik sportot űznek abból, hogy másokat lapontoznak...na mindegy
2008. okt. 16. 22:28

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!