ÉRETTSÉGI stressz miatt késhet?! Ha nem akarok tesztelni akkor mikor menjek el dokihoz?
Nekem a peteérésem késett az érettségi miatti stressztől. Ha akkor nem esek teherbe (érettségi után), akkor valószínű a vérzés is késett volna, mivel ugye a peteérés is tolódott.
Amúgy ha elmész a nőgyógyászhoz, az első kérdése az lesz, hogy mit mutatott a teszt. Fel sem tételezik, hogy nem csináltál.
Én tesztelnék a helyedben. Miért nem akarsz?
Orvos meg még nem is biztos látna valamit... a teszt hamarabb mutatja. Amúgy kb 500ft és bárhol kapható, rossmann dm tesco stb.
Persze simán lehet késés is.
Védekezés nélkül szexeltél, kb. 5 napja késik a vérzésed. Szerintem csinálj tesztet.
Elég az érettségi miatt idegeskedni.
A teszt hamarabb mutatja mint a doki latna, jobban jarsz. Es egyszerubb is, csak lepisilsz egy 500 forintos papircsikot es 2 perc mulva eredmeny. Ha Neked jobb bemenni a nogyogyaszhoz, beulni a szekbe es megvarni mig kotoraszva talal mehnyalkahartya megvastagodast vagy huvelyi ultrahangot dug be, akkor menj.
De stressz miatt is keshet, mindenesetre szexeltel vedekezes nelkul? Mert akkor jobb lenne biztosra menni...
Leheth belédélvezett? Nem kell ahhoz elmennie benned, hogy baba legyen.
Szóval védekezés nékül szexeltél (a megszakítás nem védekezés inkább hazardírozás)
Mindenképp csinálj tesztet! Ez nem játék és nem múlik el attól hogy homokba dugod a fejed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!