Terhesség során mikor van a 12 hét 0 nap?
Kalkulátorral számoltam, mindig hétfőre esik az első nap, tehát ma vagyok 12+1 napos. Vasárnapra mindig a 7. napot írja ki. (Tegnap volt 11 hét 7 nap)
Csomó helyen láttam, hogy valaki azt írja, 12+0 napos. Ez mikorra esik? Tehát amikor 11+7 napos vagyok, ez ugyanaz, mintha azt mondanám, hogy 12+0nap, vagy pedig a 12+1nap = 12+0nappal?
A betöltött számít, tehát hétfőn egész nap. 12+0 napos vagy. éjfél után leszel 12+1.
A 11+7 tehát ugyanaz lehet, mint a 12+0, de az akkor nem vasárnap, hanem hétfő. Szerintem olyan, hogy +7 napos nincs is, mivel a 7 nap pont egy hét, így a hét számainak kell ugraniuk, nem a napoknak.
Ha hétfőre esik az első nap, akkor hétfőn vagy 12+0.
Nekem csütörtökre esik, mindig csütörtökön töltöm az adott hetet, és pénteken van az X hét+1.
Nekem a 9 hónap alkalmazás van a mobilomon, így mutatja, de mindig stimmel is azzal, amit a doki mond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!