A szülőszobára mit pakoltok külön be a csomagba?
Szülőszoba
* 2 papucs – 1 a tusoláshoz, 1 a szobába
* tusfürdő
* törülköző
* előlgombolós hálóing – célszerű bekészíteni, bár van olyan kórház, ahol a szüléshez kórházi hálóinget kell felvenni
* zokni – ha egy picit hidegebb van, még jól jöhet
* wc papír, wc-re papírülőke, papír zsebkendő
* vastag eü.betét – a legtöbb kórházban a szülés után adnak gézbe tekert vattát, de azért nem árt bekészíteni a sajátunkat, nehogy meglepetés érjen…
* személyes iratok: igazolvány, lakcímkártya, TB kártya, Terhes könyv, leletek, Házassági Anyakönyvi Kivonat vagy Apapsági Nyilatkozat – ezeket már a szülés előtt elkérik
* ásványvíz, szőlőcukor, csoki – igaz, szülés alatt nem szokás enni, de akár utána is jól jöhet, ill. nem árt gondolni az éhező kispapára
* fényképezőgép, videokamera, mobiltelefon – nehogy elmaradjon a felejthetetlen pillanatok megörökítése!
Nem írom le még egyszer, amit ide is leírtam: http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Könnyű szülést!
Ezeket mind én szülés utánra pakoltam, nem a szülőszobára!!!
Ott bizony semmire nem lesz szükséged, csak kitartásra!
Szülőszobán jobb helyeken azzal kezdik, hogy zuhanyozz le. Namármost ehhez kell minimum törölköző, szuappan, papucs, de nem árt a dezodor és a fésű sem. Ha elhúzódik szülés, akkor jól söhet a csoki. Fekve sokkal könnyevv csőrös üvegből inni, mint tekerős kupakosból. Az iratokat azonnal ekérik, amint felvesznek. A telefon lemerülhet, kell hozzá a töltő. A gyermek első pillanatait meg érdemes megörökíteni.
Lehet, hogy te semmi nélkül szültél, gratula hozzá tényleg, de a legtöbb nőnek kell némi minimum komfort a szülőszobán.
- 1 törülköző
- 1 hálóing
- wcpapír
- 3 db betét
- 1 hálósbugyi
- fényképezőgép
- köntös
- zuhanyzós papucs
- 1 kis csoki
- 1,5 l szénsavmentes ásványvíz
- tusfürdő
- papírzsepi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!