Ha nem szabadott szeretkezzetek terhesseg alatt betartottatok, vagy megprobaltatok megis? Mi megreckiroztuk, egyelore nem verzek
Huhh... Ezt végigolvasva hálát adok az égnek, hogy mi nem voltunk eltiltva egymástól a terhesség alatt. Mi az első naptól az utolsóig igen intenzív szexuális életet éltünk, aminek az egyetlen hozománya az lett, hogy a fiacskánk szőkén született, a rengeteg sperma kiszívta a haját. :) (ez utóbbi poén volt, nem kell okoskodni)
Én őszintén sajnálok minden párt, akiket eltiltott egymástól az orvos a terhesség idejére, de ha minket tiltottak volna el, mi is mellőztük volna a behatolós szeretkezést. Megjegyzem zárójelben, hogy a szexnek rengeteg olyan formája létezik, amihez nem kell behatolni, így a kecske is jóllakik, meg a káposzta is megmarad...
22, csak a kecske lakik jól, mert tiltás esetén nem csak a behatolás tilos, hanem az orgazmus is (mivel méhösszehúzódást okoz).
Azaz max. az egyoldalú örömszerzés engedélyezett.
Erről meg azt gondolom, hogy aki elvárja, hogy a terhes párja a kedvére tegyen, miközben fenyegető vetélés áll fent.... azzal nem kellett volna gyereket vállalni.
Tekintettel arra, hogy párkapcsolati tanácsadással foglalkozom, azért felhívnám a figyelmet azokra az urakra, akik azért kerestek meg engem, mert a terhesség alatt nem volt szex és elhidegültek a feleségeiktől, netán félre is találtak kefélni párszor. Tisztában vagyok vele, hogy az itt jelenlévő hölgyek mindannyian kivételt képeznek és az ő érett férjük fejében meg sem fordult a félrekefélés gondolata, de attól még ez egy valós probléma, amit nem lehet a szőnyeg alá söpörni azzal, hogy felnőtt ember kibírja.
Nekünk mint említettem szerencsénk volt, mert nem voltunk eltiltva egymástól a terhesség ideje alatt és a szerelmi valamint a szexuális életünk a csúcson pörgött. Ugyanakkor viszont el tudom képzelni azt a csapást, ha 9-10 hónapig el van tiltva egymástól anya és apa. A tapasztalataim alapján egy ilyen megpróbáltatás után sajnos igen ritka esetben tudnak szerelmes párként funkcionálni a párok, természetesen TISZTELET a kivételeknek!
Ha mi ilyen helyzetbe kerülnénk a feleségem döntene úgy, hogy segít rajtam, hogy ezzel is csökkentse a szexmegvonás okozta terhet. Cserében kapna tőlem intimitást, törődést, és minden egyéb téren segítséget és támogatást. Nem gondolom, hogy önző dolog lenne a részemről elfogadnom a segítő szándékát és inkább a maszturbációt, vagy a félrekefélést választanom helyette.
Közel 11 éve élünk boldogan egymással, az idő eddig minket igazol tekintettel arra, hogy a mai napig szerelmes párként tudunk funkcionálni és nem degradálódtunk pusztán "anya" és "apa" szerepkörökre.
37F és 34N + 21 hónapos Marci fiacskánk. :)
Gratulálok 29-es a férjednek! Ő egy igazi követendő példa! :)
(Ezt nem iróniából mondom, hanem komolyan gondolom)
De ettől még sajnos sok esetet látok, ami nem "hepienddel" végződik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!