Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy hívjátok a kis pocaklótokat?

Hogy hívjátok a kis pocaklótokat?

Figyelt kérdés
ha a nevén már, mi a neve? vagy hasonló "néven", mint pocaklakó,az esetben hogy hívjátok, említitek?

2017. jún. 10. 11:45
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
95%
Mire terhes lettem már megvolt a baba neve, fiú is, lány is, és amíg nem tudtuk a nevét, én Misikedórának hívtam, aztán simán Misu lett :)
2017. jún. 12. 01:29
 32/40 anonim ***** válasza:
73%

A rendes neveken, hol így, hol úgy. Mert nem tudtuk, hogy fiú vagy lány. Azon kívül, édes fiam vagy édes lányomnak, ha nem tetszett, amit csinált, mondjuk akkorát és olyan hirtelen fordult, hogy elvesztettem az egyensúlyom.

Meg kisanyámnak, mint a nagyanyám engem. A fiúkat kipróbáltam kisapámnak hívni, de csak röhögés lett a vége, az nem smakkolt, mert soha nem hallottam gyerekként.

Nem "babá"-tam, mert nem baba. Ember. Nem is pocaklakó, vagy akkor szülés maga a kilakoltatás?

2017. jún. 12. 02:00
 33/40 anonim ***** válasza:
87%
Én egyszerűen csak babámnak hívtam vagy picinek. A pocaklakó nem az én stílusom, illetve én alapból nem szeretem az embereket a nevükön szólítani.
2017. jún. 16. 22:51
 34/40 anonim ***** válasza:
74%
Babám, kicsikém
2017. jún. 16. 23:42
 35/40 anonim ***** válasza:
35%
Babszi vagy babszitó, babszifej, bubu
2017. júl. 3. 22:52
 36/40 Sansa Strak ***** válasza:
60%
Ebihal...én csak így, na és akkor mi van?Ennyi hülye embert,ki lát ebben rosszat?Milyen ember az ilyen?Mással kellene foglalkozni....
2017. júl. 3. 23:45
 37/40 anonim ***** válasza:
53%
Elso 1-2-3 hetben Pötyi volt, aztan "atlepett" Maszatba, majd lett Pocaklakó es miota tudjuk h kislany, azota Zinus (Zina lesz).
2017. júl. 4. 04:16
 38/40 anonim ***** válasza:
17%
Rohadjon ki annak a bele aki lepontozott. Mégis mi bántó van abban, hogy bubszi? 37 hétig nem volt neve mert nem egyeztem az apjával. Akkor mégis mi a megfelelő szó ra? Aki maszatnak hívja az mivel jobb? Vagy az elcsépelt és fantáziátlan pocaklakó? Hívtam volna embriónak vagy magzatnak? Osztódáskor meg szedercsírának? Kapjátok be hü:lye unatkozó sznob nagyképű hisztis mindent jobban tudok tökéletes anya vagyok pi..csák!
2017. júl. 4. 21:46
 39/40 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki a lepontozó, ezt csak azért írom most, hogy ne gondolják, hogy én lennék. Mindenki válaszát elfogadtam, hisz mindenki úgy hívja, ahogy gondolja, ahogy szeretné, vagy amihez kötni tudja, ami közel áll hozzá...stb...
2017. júl. 4. 22:12
 40/40 anonim ***** válasza:
28%
Gratulalok nemelyik leendo anya szokincsehez...😂
2017. júl. 4. 22:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!